Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Korona Igazsága


korona-honlapkep-fb-ra-kisebb.jpg

A KORONA IGAZSÁGA CIVIL CSOPORT  

A Korona Igazsága civil csoport alkotmányos és emberi jogaink helyreállítása érdekében alakult meg 2020 őszén, a kiutat kereső, jogtiprásoknak és diktatúrának ellenálló maroknyi civilből, akik a jogot bújva kezdtek el gondolkodni a megoldáson.

Ügyvédi segítség nélkül panaszokat, feljelentéseket, petíciókat   beadványokat írunk, melyeket mindig nyilvánosan közzéteszünk, és ezekből tömeges beadási kampányokat is szervezünk a nagyobb hatás érdekében. Beadványaink több weboldalról is letölthetők, híreink kisebb,-még- független médiákban is megjelennek, ha kell megmozdulásokat is szervezünk!

Csoportunk elérhető a FB-on és a Telegramon is tartjuk a kapcsolatot egymással

Hisszük, és bízunk benne hogy "békés harcunkat" siker koronázza !

Több,  mint egy éves küzdelem van nemzetünk mögött ,melynek során sem "párt", sem "képviselő" nem állt mellénk, holott mi erre "szavaztunk" nekik bizalmat !

 De a tengernyi szenvedés és méltánytalanság során, miközben  mostanra már életünkért, és szabadságunkért küzdünk, megtapasztaltuk, hogy csak magunkra számíthatunk !

Ezért mi, a „Korona Igazsága”civilek, megtesszük azt, amit kötelességünknek érzünk, megkeressük, és megtaláljuk a kulcsát a szabadulásnak!

 A békés, egyetlen lehetséges jogi utat választva megküzdünk a feladattal, hogy helyreállítsuk a jogállamiságot, visszanyerjük emberi jogainkat, és normális életünket !

Segíts Te is minket utunkon,- tegyük ezt meg egy valódi összefogással, vessünk véget a „turáni átok”-ként rajtunk ülő megosztásnak, és „pártoskodásnak „ rázzuk le a kényszert, a félelmet és a zsarnoki túlhatalmat most MI, -  saját akaratunkból és saját erőnkből!

Utat  mutatva ezzel minden, szabad , és élhető országra vágyó népnek !

Kérjük a Jóisten áldását és hathatós segítségét nemzetünkre, és jogainkért  vívott küzdelmünk sikerére !

                                 Mottónk ez, és ez is marad,  míg küzdeni bírunk :

„Emeld fel a fejed, és nézz büszkén az Égre! Téged csak az Isten kényszeríthet térdre ! 

 

Cikkek

JOGI SZABADSÁGHARCUNK EREDMÉNYEI

emberi-jogok.jpgBeadott panaszaink és feljelentésünk sorsa

 
2021.11.04 | Menüpont: Korona Igazsága

Az Alkotmánybíróság szerint nincs megkülönböztetés a vakcina igazolványokkal

oltasutlevel.jpg

A bírók szerint nincs sem pozitiv sem negativ diszkrimináció 

 
2021.10.30 | Menüpont: Korona Igazsága

MEGUNTUK A TÉTLENKEDÉST!

birosag-6.jpg

Kis csoportunk az utóbbi hónapokban az AB és AJBH panaszok írása mellett két tüntetésen is részt vett, a július 25.- i a mi rendezvényünk volt a Deák téren, ahol maszkokat égettünk, temettük a sajtószabadságot, és egy kis színdarab keretében Covid-vakcina beadásra ítéltük a kormányt, Kill Billt, Faucit és Claus Schwabot 

 
2021.10.07 | Menüpont: Korona Igazsága

A KORONA IGAZSÁGA civilek által szervezett 2021 julius 25.-ei rendezvény

a-maszkegetes-x.jpgA csapat tagjai  erre a napra egy tényfeltáró, igazságokat kimondó és kiutat kereső rendezvényt szerveztek. Volt maszkégetés, sajtószabadság temetése és bírósági tárgyalás is,ahol elítéltük Bill Gates-t, Claus Schwab-ot és hazai bűntársaikat a Btk több pontjában elkövetett bűncselekményeikért . Az ítéletről a hallgatóság soraiból jelentkező esküdtek dönthettek, és hajthatták is végre a bűnösöket megszemélyesítő bábukon 

 
2021.10.07 | Menüpont: Korona Igazsága

HATALMAS EREDMÉNYT ÉRTÜNK EL !

ab.jpg

Kiscsapatunk  kitartó szervező munkájának eredményeképpen a diszkriminatív Covid-kártyák és az egészségügyisek kötelező oltása ellen beadott AB- panaszaink olyan mennyiségben kerültek beadásra, hogy arról a bíróság a honlapján közleményt tett ki, és az Index is tudósított róla 

 
2021.10.07 | Menüpont: Korona Igazsága
 


Levelezőlista


Archívum

Naptár
<< Január >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31