Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HATALMAS EREDMÉNYT ÉRTÜNK EL !

ab.jpg

Kiscsapatunk  kitartó szervező munkájának eredményeképpen a diszkriminatív Covid-kártyák és az egészségügyisek kötelező oltása ellen beadott AB- panaszaink olyan mennyiségben kerültek beadásra, hogy arról a bíróság a honlapján közleményt tett ki, és az Index is tudósított róla 

aug-7-kutya-jo.jpg

Index kicsit saját csapdájába esett,mert nemrég megjelentetett egy cikket, amiben úgy állították be a dolgot,mintha csak egy doktor adott volna be panaszt , így most önmagukat voltak kénytelenek megcáfolni ! 

A kormány elleni feljelentésünkről azonban nem voltak hajlandók egy sort sem írni,sőt,mi több, az ügyeleti telefonszámon való próbálkozásunkat is elutasították . A vonal végén a hölgy a hír hallatára kétségbeesetten kezdte bizonygatni, hogy ő biza csak azért van ott, hogy megadja a szerkesztőség emailcímét  az érdeklődőknek ! 

Ezen felbuzdulva kedvet kaptunk rá, hogy meglátogassuk a szerkesztőséget,azzal a nem titkolt szándékkal, hogy bemutatjuk nekik a feljelentést,és meglátjuk, mekkora hírértéke van az újságírók számára ennek a nem kis fegyverténynek ! ? A felderítő-leleplező harci cselekményben Cseh Zoli, az "Úr Angyala" ad segítséget,és végig dokumentálni fogjuk az eseményeket,amit természetesen nyilvánosságra is fogunk hozni ! 

Addig is itt a linkje az Alkotmánybíróság honlapjának : 

https://www.alkotmanybirosag.hu/kozlemeny/az-alkotmanybirosag-megkezdte-a-vedettsegi-igazolvannyal-kapcsolatos-alkotmanyjogi-panaszok-erdemi-vizsgalatat

És az Index cikke,- akik még mindig nem akarják tudomásul venni, hogy a tömegesen beadott panaszok mögött nem a Mi Hazánk, hanem a civilek állnak,- Novák Előd nyilatkozatával ellentéteben ! 

https://index.hu/belfold/2021/09/17/megrohamoztak-oltasos-panaszokkal-az-alkotmanybirosagot/

 
 


Levelezőlista


Archívum

Naptár
<< Január >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31