Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


JOGI SZABADSÁGHARCUNK EREDMÉNYEI

emberi-jogok.jpgBeadott panaszaink és feljelentésünk sorsa

article preview

BEADVÁNYOK ÉS VÁLASZOK 

peticio.jpg

Mint már sokan tudjátok, civil csoportunk tömeges panaszbeadásokat szervezett az Ombudsmahoz, az Alkotmánybíróságra, és októberben feljelentést is tettünk Orbán Viktor és ismeretlen tettesek ellen 5 vádpontban 

Az AJBH ra több,mint 800 panaszt sikerült bejuttatni, akkor még csak az oltási igazolványokkal / nácikártyák/ kapcsolatos diszkrimináció miatt.Felvetettük, hogy indokolatlan és szükségtelen a megkülönböztetés, a pozitiv diszkrimináció csak akkor megengedett, ha azzal hátrányos helyzetben levő csoportok esélyegyenlőségé javítják, és ez se nem szükséges, se nem arányos intézkedés, egy önkéntes "oltás" esetében 

Az Ombudsman nem tudott mit kezdeni velünk, - ő is tudja, amit mi,- ezért igyekezett a hátrányos megkülönböztetés tilalmára hagyatkozni és másfél oldalon keresztül elemezte, hogy KÖTELEZŐ oltások esetén márpedig korlátozható alapjog,különben is, s veszélyhelyzet erre lehetőséget ad. Szerinte az alapjogok elvonása nem kényszer, hanem csak "ösztönzés",nincs is ebben semmi kivetnivaló!  Az Ombudsman válasza

Tanulva és okosodva bölcsen "jogkövető" Ombudsmanunk tanácsaiból, beadtunk egy AB - panaszt is, ebből több,mint 500 db ment be, a tényt meg is jelentették a honlapjukon és az újságok is írtak róla 

Ebben újra kitértünk az indokolatlan pozitiv diszkrimináció tilalmára ,az egészségügyi önrendelkezési jog sérelmére, az aránytalan és szükségtelen alapjog korlátozásra,és arra, hogy maga a kártya megléte nem jelent semmiféle védettséget,mert oltott és oltatlan között a fertőződés tekintetében nincs különbség. Kielemeztük a "kényszer" és az "ösztönzés" közti különbséget is,- de hiába: 

Az Alkotmánybírók elkaszálták a panaszt, nem állapítottak meg alaptörvény-ellenességet,sem emberi jogaink sérelmét, zöld utat adva ezzel a kormány további,kényszerítő, állampolgárokat zsaroló rendeleteinek  Az AB döntése a nácikártyákról

Harmadik panaszunk szintén az AB re ment, ez az egészségügyisek oltásra, azaz a kísérletbe kényszerítése miatt.Ezt az orvosokkal közösen,jogászi segítséggel állítottuk össze, ebben már hivatkoztunk a Nürnbergi Kódexre, az Alapvető Emberi Jogok Egyezményére a tájékozott beleegyezés tartalmára és a veszélyhelyzet rendelet semmisségére is,mert az úgy lett kihirdetve, hogy túlterjeszkedik az Alaptörvényen, abban ugyanis szó sincs "tömeges humánjárványról", vagy egyéb veszélyhelyzetről,de ugyanez áll a PPJE- ben, ami szintén nemzetközi egyezmény, és jogszabály nem lehet vele ellentétes. Ennek a panasznak a sorsáról még nem döntöttek a bírók, holott sürgősségi döntést kértünk. Derék bíróink közben levelet kaptak az Egészségügyi Államtitkár asszonytól, amiben felkérte,- vagy inkább utasította?- őket a "felelős" döntésre ,mi  okt. 1.- én 3 órás tüntetést tartottunk az Alkotmánybíróság előtt,ahol mi is elég erőteljesen felszólítottuk őket, a jogszerű és igazságos döntésre. 

Az "alkotmánybírók", valószínűleg kormányutasításra halogatják a döntést,hogy Orbán egy újabb rendelettel most már a teljes közszférában kötelezővé tehesse a kísérleti vakcinázást,- akinek nem tetszik, mehet fizetés / és Tb ellátás / nélküli szabadságra, vagy felmondhat! Ennek a határideje nov. 15.- tehát a döntés november végénél előbb nem várható: csak így lehet "ösztönözni" az embereket az oltakozásra, akkor is, ha mára már tudjuk, hogy a vírustüske toxikus,ami ellen a vakcinákat kidolgozták, az a része már mutálódott, ezért kerülnek kórházba és halnak meg az oltottak is, akiknek az immunrendszerét ráadásul még jól le is gyengítették a vakcinákkal. 

Az újságok elkezdték az esélylatolgatást:

https://mfor.hu/cikkek/makro/megsem-lesz-kotelezo-a-vedooltas.html

Megunva a velünk való packázást, október 10.-én 16 aláírással feljelentést tettünk Orbánék ellen a Brfk-n, ezt is nagy nyilvánossággal oldottuk meg, a feljelentés több helyről is letölthetővé lett téve. Ebben a kényszerítésre külön kitértünk, kielemeztük az "erőszak" fogalmát,miszerint az nem csak fizikai, hanem mentális is lehet, ha akaratot hajlító ereje van.A rendőrség a feljelentést befogadta és egy hét múlva továbbította a Központi Nyomozó Ügyészségre,de hogy ezt megtudjuk, külön kis nyomozásba kellett fogni,mert "elfelejtettek" értesíteni minket róla. Az Ügyészség a feljelentést végül visszadobta, indoklásuk szerint azért,mert hasonló tárgyban korábban már történt feljelentés,amit elutasítottak, ezért "nem történt bűncselekmény"!  

x-orban-feljelentes-visszautasitasa-21-okt-gurabi.jpg

Ezzel az ügyész megvalósította a hivatali visszaélést, sérült a tisztességes elbíráláshoz való jogunk, se meghallgatásra nem hívtak be, se feljelentés kiegészítést nem kértek,se tanúk beidézésére nem adtak módot ! Egy pár soros indoklással leráztak, még csak azt se biggyesztették az aljára, hogy fellebbezhetünk e ellene, vagy sem!

A korábban Karikó, Merkely, Szlávik, Gulyás ellen beadott feljelentésekkel,közérdekű panaszainkkal  is így jártak el, semmitmondó ,ostoba indokokkal visszautasítottak mindent, elzárva ezzel a további jogi apelláta lehetőségét is.

Az NNK válasza

Az OGYEI válasza

Adatigénylésünkre közölték, nincsenek az adatok birtokában,nem tudják,mennyi oltott került kórházba és halt meg, nem tudják,mennyi gyermek lett beteg és halt meg,de azt se tudták igazolni, hogy oltatlan megfertőzhet oltottat,így ez a válaszuk már felhasználható a kormány hazudozásaival szemben ! 

Adatigénylés oltottakról és gyerekekről szept 15

Az NNK válasza

Szept 15 ösre OGYEI nem adatkezelő - tájékoztatás_ OGYÉI_58529 aláírt.pdf

Szept 15 ösre- Operativ törzs nem adatkezelő- válaszuk.pdf

Tehetnénk az ügyész ellen is feljelentést hivatali visszaélés és eljárási hiba miatt,de az eredménye borítékolható!

Gulyás Gergely nemrég közölte, ha "elkaszálja" az AB az oltásra kötelezést, akkor újra módosítani fogják az Alaptörvényt,hogy ne legyen többé akadály a teljes vakcinázottság előtt ! 

Semmibe vesznek mindent, úgy hágják át a saját törvényeiket és a jogi kereteket, ahogy csak kell,mert ez a parancs,itt nem lehet,sosem volt jogállamiság, a jognak köze nincs már az igazsághoz,a tisztesség fényévekre került,de itt,kérem demokrácia van,és jogbiztonság! A király és sleppje szent és sérthetetlen! Különben is, örüljünk neki. hogy nem indítottak ellenünk eljárást "hamis vád", vagy rágalmazás miatt! 

A következő célcsoport a gyerekek lehetnek,mondván, ők a tünetmentes hordozók, oltás kell de gyorsan,mert megfertőzik a felnőtteket,ezért az a legjobb, ha nekik is kötelezővé tesszük a kísérletet! És innen nincs tovább, iskolába járni kötelező,megúszni nem lehet,mert jön a gyámhatóság ! A maradék oltatlan ellenállóval pedig már könnyű elbánni, egész egyszerűen mindent a nácikártyához kell kötni,- és nincs menekvés!

Ezzel kényszerítenek rá minket, hogy más utat,más megoldást keressünk,olyat,amivel gyökeres változást lehet elérni.

Ha vissza akarjuk valaha is kapni emberi, és szabadságjogainkat,- az egész rendszert kell lecserélni! 

/ A "Korona Igazsága" civil összefogás- Gurabi Ági /

 

 

 
 


Levelezőlista


Archívum

Naptár
<< Január >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31