Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MEGUNTUK A TÉTLENKEDÉST!

birosag-6.jpg

Kis csoportunk az utóbbi hónapokban az AB és AJBH panaszok írása mellett két tüntetésen is részt vett, a július 25.- i a mi rendezvényünk volt a Deák téren, ahol maszkokat égettünk, temettük a sajtószabadságot, és egy kis színdarab keretében Covid-vakcina beadásra ítéltük a kormányt, Kill Billt, Faucit és Claus Schwabot 

article preview

       nyilt-level.jpg   

Az aug 28.-i rendezvénytől mi  is,mások is többet vártunk,mint ami "kijött "belőle. Néhány üdítő kivételtől eltekintve - / Gurabi Ági, Lakatos Mónika felszólalása és "Ilara hangüzenete / - a kb 3-4 ezres tömeg semmi útmutatást nem kapott a szokásos buzdításokon kívül , és a Bertalan-féle "hogyan romboljunk szét egy összefogást" című show itt is lejátszódott. A "nagyfiúk" este úgy határoztak, hogy Nemzetgyűléssé alakítják magukat,és kikiáltják a Szent Korona országát, ahol Borbély József a kormányzó ..... Majd másnap délután felkérték egyik tagunkat,Gurabi Ágit, hogy írna nekik egy néhány pontból álló "valamit",- aminek Bódis Csaba címet sem tudott adni,- / By Marton Robi/ - hogy azt hétfőn beadják a Parlamentbe,azzal a felkiáltással, hogy akkor majd békésen lemond a kormány. 

Mondanom se kell, ebből nem lett semmi ,Orbánunk ott sem volt,a nagyokosokat eltanácsolták az Igazságügyi Minisztériumba,ahol át is vették tőlük az iratot,amiben közölték, hogy a Szent Korona őfelsége egy hónapon belül átveszi  a hatalmat, ha nem engedelmeskednek neki , és felsorolták, hogy miket  követelnek ,- majd kifele menet az illegitim kormány emberei utoljára még gyorsan megbüntették őket be nem jelentett gyülekezésért .

A "12 pont" , amit vasárnap éjszaka a "nemzet nagyjai" BEADVÁNY A KORMÁNYNAK címmel  megalkottak,hát mit mondjak erre ?- igencsak siralmasra sikerült ... ! 

Mi pedig ezek után meguntuk a sok szerencsétlenkedést,és beadtunk egy feljelentést Orbán királyunk ellen emberiség elleni bűntett ,és néhány Btk paragrafus okán, és az Ellenállási Nyilatkozattal és egy szórólap kampánnyal mi is elkezdtük lemondásra kényszeríteni a hatalmat.Ezek a "Beadványok" cím alatt letölthetők ! 

 A feljelentést innen letöltheti és beadhatja bárki, akinek elege van már ebből az arrogáns, pökhendi, se Istent, se Embert nem ismerő, immár az életünkre törő diktátorból a sleppjével együtt !

Emailben, vagy postai úton a Brfk-ra küldd! 

A 449/2021.(VII:29). és a 469/2021.(VIII.6) rendeleteivel sikerült egyszerre  megsértenie az Oviedói Egyezményt,elkövetve a Btk 143§ emberiesség elleni bűntett, a Btk 195 § zaklatás, a Btk 135§ hivatali visszaélés és a Btk 128§ egészségügyi önrendelkezési jog sértése bűncselekményeket

xx Büntető feljelentés Brfk - ra.docx  

EMAILBEN : A levél címe: Büntető feljelentés ! Ide küldd el: brfk@budapest.police.hu

Erre a linkre kattintva pedig a Ruszinkárpátalja blog híreit olvashatjátok a kovidfasizmus elleni harcunkról ! 

https://ruszinkarpatalja.blogspot.com/2021/08/feljelentest-tett-korona-igazsaga.html

 
 


Levelezőlista


Archívum

Naptár
<< Január >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31