Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KATTINTS A NEMZETGYŰLÉSRE!

nemzetgyules-2.jpg

Ha egyetértesz vele,hogy össze kell hívni a Nemzetgyűlést,- itt jelezheted szándékodat!

article preview

ÖNRENDELKEZÉSE BIRTOKÁBAN LÉVŐ, ÉLHETŐ MAGYAR HAZÁT és ÁLLAMOT AKARUNK!

http://nemzetihirhalo.hu/2019/index.php/nemzetgyules


Nem mindenki ért egyet a jelenlegi "elitista" rendszerrel, de nem tudja milyen lehetőségei vannak arra, hogy ezen változtatni tudjon. Jelenleg a két nagy politikai szekértábor küzdelmét láthatjuk, amely kizárólag arról szól, hogy melyik csapat fogja uralni a közpénzek elosztását 2022-től.

Aki kicsit is ért a joghoz tudhatja, hogy a pártok rendszerét nem a nép találta ki, hanem a bankárkaszt háttérhatalma! Sőt az is könnyen belátható, hogy a mai állam 77 éve nem alkotmányos, mert sem a kommunista rendszer nem volt az, hiába nevezték alkotmánynak az 1949. évi XX-as ál-törvényt, sem a globalista korszak, aminek a bolsevikok ágyaztak meg az 1989. évi XXXI.-es, alkotmány-reformnak hazudott ál-törvénnyel! Azonban a 2010-ben született Alaptörvény sem kapcsolódik az igazságos és méltányos történeti alkotmányunk alapelveihez, mert még a szerzett jogokat is csorbítja, de a magyar joghagyományt teljesen figyelmen kívül hagyja úgy, hogy azt csak a bőrünkön érezzük, mert szavakban nagyon is humánusnak, nemzeti értékrendűnek látszik!

Ám ha ezek nem érvényesek, akkor miképpen lehetnek hatályban?

A magyarság számára csak a történeti alkotmány lehet érvényes – bár manapság szervezetlenségünk okán nem tudjuk érvényre juttatni – hiszen az kapcsol bennünket össze a történelmileg valaha létező államaink sorával! Az tartotta meg a magyarságot a török által három részre szakított korszakban, a Habsburgok 400 éves uralma alatt. Hatalmas előnye a többi – pl. az angol - történeti alkotmánnyal szemben, hogy sokkal rugalmasabb, s a főhatalomba nem esendő emberi személyt vont be a Nemzet, hanem a zsarolhatatlan, beszervezhetetlen Koronát, amely a szentkorona tagok (vagyis a Nemzet) teljessége által őrizte a bevált szokásjogot, vagyis foglalata lett az igazságos és méltányos jogrendnek. Így egészen Mohácsig, pontosabban a Habsburgok teljes lelepleződéséig a szokásjog biztosította a relatív jólétet a népünknek is!

Azt pedig, amit ma hazánkban jognak hívnak a politikusok, médiamunkások, az egy idegen jogi gondolkodás, amit az évtizedes egyetemi agyfertőzés fogadtatott el a hallgatókkal, s ma már csak az a természetes a számukra! Pedig lehetnének azok, akik visszaadják, megteremtik a magyar nép szabadságát és önrendelkezését azzal, hogy helyreállítják a magyar történeti alkotmány jogelveit, s azon az alapon alakítanak ki törvényeket, amelyek nem a multikat védi, hanem a többször kifosztott magyar népet!
Ebben az a szörnyű, hogy nem csak az unokáinknak kell szégyenkezniük majd őseik miatt. de nekünk is sokkal rosszabb az életünk, mert miközben a pártpolitikai elit dőzsöl, mi egyszerűen nyomorgunk!

Ha azonban a nép megérti, hogy a politikai és a jogász elit mit tett vele, és a népnek kell helyreállítani az alkotmányos rendet, az nagyon súlyos következményekkel fog járni a politikai és jogi elit számára!

Ezért is lenne fontos, hogy mindenki tanulmányozza ezt a linket és tegyen meg mindent azért, hogy az ALKOTMÁNY HELYREÁLLÍTÓ NEMZETGYŰLÉS mielőbb létrejöjjön, s nem a pártok, hanem a bevált joguralom kezébe kerüljön az ország, vagyis vessünk már véget a 77 éve alkotmány nélküli szenvedésünknek!

Talpra tehát mindenkinek! Szervezzétek meg az önvédelmi és a 800 éves ellenállási jogunk alapján a nemzetgyűlési követek helyi választását!  

/ Dr Bene Gábor /

 
 


Levelezőlista


Archívum

Naptár
<< Január >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31