Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A civil érdekvédelem aktivizálódása

Egyesület alakult a kirúgott egészségügyi dolgozók védelmére!

article preview

 

Közel két éve kifordult a világ a 4 sarkából. Lassan, de biztosan az emberi mivoltunk felszámolásához asszisztálunk fejet hajtva a maszkok viselésével, karanténnal és immár a gyermekeink oltását is eltűrjük. Hozománya még ennek az embertelen világnak a társadalmi megosztottság, amikor már szinte ember embernek farkasa. Olyan pszichikai háború részesei vagyunk, melyre történelmünk során még nem volt példa. A kelepcébe csalt emberiség bizonyos része tisztán érez és lát. Ezek a lelkek szívükben őrzik a magyarság szikráit, melyet már oly sokszor megpróbáltak eltiporni. E lelkes hazafiak hétről hétre, próbálják felszítani azt az alulról kezdeményezett társadalmi összefogást jelentő lángot, mely ha összeérik, hatalmas tüzet generál. Feléget minden negatív energiát, ami nem szolgálja a felemelkedésünket.

Hitvallásuk, hogy békésen, szívvel és tiszta lélekkel új világot teremtenek. Ezen kezdeményezés tagjai gondolkodó és cselekvő magyar értelmiségiek, akik célul tűzték ki, hogy kiállnak a szabad választás, szabad döntés jogáért az oltási protokollal szemben. Minden szombaton, egyre több megyeszékhelyen egy emberként egyre nagyobb számban szólalnak fel ezek az emberek és keresik a megoldásokat annak érdekében, hogy ne menjen az emberi kapcsolataink rovására a járványkezelés. Csodás volt megtapasztalni azt az összefogást, látni és a hallani, hogy mennyi igaz szívű ember akar tenni a közért, az emberiségért. Neves szakemberek képviseltették magukat és szóltak a megjelentekhez ezen a hétvégén ismét Debrecenben. A Baltazár Dezső téren a kőkemény hidegben álltak helyt a fény őrzői órákon át, kiutat mutatva ebből a pszichikai hadviselésből a jelenlévőknek, tartva minden embertársunkban a lelket, hogy a fény igenis legyőzi a sötétséget. Karácsony apropóján, a Fény ünnepén még aktuálisabb bizakodni, reményteljesnek maradni, mint valaha.

Had jusson hát el minden honfitársunkhoz ez a kezdeményezés, melyhez várják a hasonló gondolkodású, megmaradásunkat elősegítő ötletgazdák és tevőlegesen cselekvő szervezetek csatlakozását- mondta el a rendezvény főszervezője. Csete Nikoletta Life és egészség coach, szupervizor, kommunikációs tanácsadó, önismereti tréner, meditációs tanár elmondta: azért vállalta el a helyi békedemonstrációk megszervezését, mert számos etikai vétség merült fel a járványkezelés során, ami ellen fel kellett szólalnia. Látta maga körül romba dőlni az emberi kapcsolatokat és a szociális hálónk sérülésének veszélyét. Pszichológiai és egészségfejlesztési szakemberként fontosnak tartja rámutatni, hogy a járványhelyzetnek egy igen fontos szövődménye lehet a testünk és lelkünk olyan típusú ártalma, amire a döntéshozók nem is gondolnak. Meggyőződése, hogy ezek a vezetők a humánus megközelítés helyett kizárólag racionális és a számdadatok mentén történő intézkedéseket hoznak. Nincsenek tisztában a saját szakmai kompetenciájuk határaival. Nem tartja etikusnak továbbá azokat a rendelkezéseket sem, amelyet a társadalomra nézve leosztanak. Félretéve a humánus és szakrális, erkölcsi rendet, melyben Isten maga adta nekünk a szabad akaratot, a szabad választás jogát, a pszichológiai szükségleteink, igényeink táplálásának lehetőségét a lelki élettel valamint a szabadon megválasztható társas kapcsolataink ápolásával. Mi, emberek a legmagasabb rend által felruházott alapvetésekkel rendelkezünk, melyben a természet a legfelsőbb hatalom! Ugyanakkor a járványkezelés olyan jogaink megfosztásával jár, amire gyengéden, de nemet fogunk most már mondani- tette hozzá Nikoletta.

 

A debreceni eseménnyel párhuzamosan további 6 helyszínen folytak a békés megmozdulások, ahol a szónokok között Tatabányán Dr. Pócs Alfréd is hallatta hangját. Céljuk: közösen kiállni, egységbe forrni és tenni egy szebb holnapért, a jövőnkért, a gyermekeink megmaradásáért. A kísérleti stádiumban lévő kötelezővé tett vakcinák ellen ugyanúgy szót emeltek a jelenlévők, mint az irreális megszorításokért az egészségügyben és oktatásban. Köztudott, hogy az oltatlan orvosokat szakdolgozókat, ápolókat menesztett a kabinet és most hasonló sors vár a nem oltott tanárokra is, amennyiben december végéig nem adatják be a kísérleti fázisban lévő, így nem is kötelezhető szérumot. Számuk bizonytalan, 4-13 ezer főre tehető.

Brekk Zoltánné Beregi Kiss Magdolna magyartanár, akit kétszer is az év pedagógus költői közé választottak, nyitó beszédében a szabadságot, boldogságot, megértést, szeretetet, az összetartozás érzését emelte ki, mint kiutat a jelenlegi helyzetből. Pedagógusként megélik a disszonanciát mindennap, így elmondása szerint oktatni nagyon nehéz. Több, mint 100 tanár mondja a közvetlen környezetében a vakcinák felvételére egy emberként, hogy nem! A választ a miértre Vass Albert: Karácsonyi ének c. versében találjuk, melyet áhítattal olvasott fel a közönségnek.

Bizakodásra ad okot az egészségügyből kilépett dolgozóknak Dr. Tóthmartinez Adrienne orvos- természetgyógyász tanár, a Debreceni Egyetem Fizioterápiás tanszék felkért oktatójának bejelentése, miszerint létrehoztak egy egyesületet, melybe a kirúgott, állás nélkül maradt orvosok, szakápolók jelentkezését várják. A hátrányos helyzetbe került, állás nélkül maradt kollégáknak pertársaságot alakítanak, teljes körű jogi segítséget nyújtva számukra, valamint az elhelyezkedésüket elősegítendő ide várják a különböző foglalkoztatók jelentkezését is, a pályaelhagyók továbbfoglalkoztatása érdekében. Emellett fontos célkitűzésük, hogy felkarolják a covid vakcinák károsultjainak ügyét. Mivel Hazánkban nem áll rendelkezésre pontos adat a mellékhatásokról, a betegek állapotáról, az egyesület ezt is felkarolja. Itt lehet majd bejelenteni az elszenvedett covid vakcinák okozta mellékhatásokat is. A szervezet neve: Független Magyar Orvosok és Egészségügyi Dolgozók Egyesülete. Elérhetősége: FMOEDE@protonmail.hu
Kérik, hogy a szakdolgozók mindennemű adataikat, elérhetőségüket, azonosítójukat is küldjék meg számukra. Itt jelentkezhetnek a pártoló tagok is.

Ezt követően Dr. Molnár Ildikó radiológus orvos, természetgyógyász „Ne hagyd, hogy mások döntsenek helyetted” című előadása során a táltosokat hozta fel példának, miszerint anno tízezer számra irtották őket, mégis győzedelmeskedtek. Napjainkra ugyanez jellemző és Máté Imre: Yotengrit c. művéből merítve azt az üzenetet tolmácsolta, hogy őseink még tudtak gondolkodni, adott a szabad akarat, ugyanazt éljük, mint Szt. István idejében, de nagyon fontos, hogy soha ne félelemből cselekedjünk! Szót emelt a gyermekek védelmében. Szavai szerint rájuk nézve beláthatatlan következménye lehet a kísérleti stádiumban lévő vakcináknak, amiért senki nem vállal felelősséget. Magát megnevezni nem kívánó, 30 éves gyermekorvos praxist vezető Doktornő nyílt levelét felolvasva kiemelte: nem oltásellenes a háziorvos, de a kötelező és választható vakcinák beadása után egyetlen esetben sem szembesült még olyan nagy számú mellékhatással, mint a koronavírusra kifejlesztett, génterápiás készítmény alkalmazása során. Sok esetben a hormonháztartás felborul, aminek beláthatatlan következménye lehet a termékenységre. Idegrendszeri problémák, dühroham jelentkezik az addig normális, jól teljesítő gyermekeknél, ízületi gyulladások, degeneratív folyamatok indulnak be és válnak sok esetben kezelhetetlenné, akárcsak a szívbelhártya, szívizomgyulladás, mely visszafordíthatatlan és akár halálhoz is vezet. A gyerekek a vakcinák beadása után napokig gyengék, betegek, lázasak és volt akinek a mellében cisztát diagnosztizáltak. Növekvő tendenciát mutatnak a 2. oltás után jelentkező súlyos tünetek, mellyel egyre többen kerülnek intenzív osztályra. Ez nem védőoltás és a mellékhatásokat már nem lehet a véletleneknek betudni- hangsúlyozta. Ezért azt üzeni a szülőknek, ne döntsenek elhamarkodottan, kivárás a megoldás.

Kiss Attila Péter mérnök, író, református presbiter, magyar nyelv- és őstörténet kutató, családapa a színpadra lépve elmesélte: gyermeke a kötelező oltásokat is nehezen engedte beadatni, ettől a vakcinától pedig egyenesen irtózik. A Honnan jövünk, hová tartunk címet adta felszólalásának, mellyel rámutatott: a vírus láthatatlan, Isten láthatatlan, emiatt csak hittel tudunk mindkettőhöz kötődni. Ezért forduljunk oda, ahhoz, ami jó érzéssel tölt el minket. Kövessük szívünk útmutatását, mert ez kivezet a sötétségből a fénybe és a jót követve megmenekülünk.

Egy helyi alapítványi iskola pedagógusa név nélkül kis papírokat osztott ki a jelenlévők között, melynek mondanivalója és közös megéneklése, az összetartozást és a közös akaratot szimbolizálta. Mind akik ott voltak, egy emberként kapcsolódtak hozzá. Szívet, lelket felemelő a tudat, hogy igen van összefogás, csak hallatni kell a hangunkat, „mert egyszerre születik meg bennünk a hang és az ÉN”.

Fige Attila zenei előadó, szülőként „Erősítsük meg magunkban és egymásban a hitünket” címmel szólalt fel. Arról beszélt, hogy az Ő családjában összefogtak azért, hogy mindenki megőrizhesse a teste feletti rendelkezési jogot, szabadságot. Kiállnak egymásért és a szabad döntés jogáért. Nem engedik, hogy külső nyomás hasson rájuk.

Majd id. Bódis Csaba filozófus szólt a megjelentekhez és a jelen helyzettel párhuzamot vonva gróf Széchenyi István üldözését felidézve arra utalt, nem lehet elnémítani az igazakat. Nem lehet véka alá rejteni a rossz cselekedeteket. Minden kiderül és minden a helyére kerül. „Ti vagytok a hősök” c. elmélkedésével azt az üzenetet közvetíti minden honfitársunknak, hogy örülj, emelkedj felül az élet nehézségein, különösen most, a szeretet ünnepén. Karácsonykor hallasd a hangod, nyílj meg és ne engedj az alvó állapotnak, mert abban tartanak. Elmemanipuláció zajlik, amit megtörhetünk, ha szívbéli jóságunknak utat engedünk és örömmel a szívünkben cselekszünk.

A rendezvényen több szervezet képviselője szórólapokat, információs kiadványokat osztott szét. Így az emberkísérletek ellen tiltakozásul a Szabadság Mozgalomhoz várják az aláírásokat. Míg az alakuló Nemzetgyűlés március 12-ére már küldötteket hív össze.

Csete Nikoletta a megmozdulás főszervezője azzal a fő célkitűzéssel zárta a rendezvényt, miszerint ne veszítsük el az utat önmagunkhoz a megszorító intézkedések közepette sem. Fontos a lelki, szellemi, mentális egészségünk megtartása. A globális öntudatra ébredés világraszóló lehet, amivel megállíthatjuk a pusztító folyamatot, de ehhez egyéni felelősséget kell vállalnunk. Legyünk útitársak ebben a közdelemben, hisz egy vérből valók vagyunk! Társadalmi kommunikációval kívánnak élni, javaslatot készítenek elő a döntéshozóknak a megfelelő és emberi járványkezeléshez- fűzte hozzá.

A békés, politikamentes országos demonstráció Debrecen mellett Körmenden, Tatabányán, Sárváron, Budapesten és Szegeden került megrendezésre. Január 8-án újult erővel hallatják hangjukat az egységért és a szabad döntés jogáért a kikényszerített oltakozás ellen a résztvevők.

„Nagy a tét, fogy a magyar, nekünk ezt meg kell állítani!” „Hallasd a hangod, különben a hallgatás beleegyezést jelent!” – mondják az orvosok, pedagógusok, hát hallgassunk rájuk! Várják a legkeresettebb közösségi portálon a csatlakozni vágyókat a Társadalmi összefogás Debrecen nevű csoportban.

A helyszínekről a rendezvény pontos kezdési időpontjáról a szovetkezettv.hu weboldalán részletes információval szolgálunk majd.

 

Nagy Mária

 
 


Levelezőlista


Archívum

Naptár
<< Január / 2023 >>