Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Nemzetgyűlés napja

A Nemzetgyűlés a társadalom legmagasabb önredelkezési fóruma. De vajon nem akarunk a helyzetünkön változtatni?

article preview

     2022. március 12-e van. Erre a napra terveztük a nemzetgyűlést, amely létrejöttéhez a településeken dönteni kellett volna a szórólapokon található témákban, és egy kiválasztott küldöttel képviseltetni a településeket. Az országos szerveződés azonban nem történt meg, így –tudomásul véve a társadalom döntését- elfogadjuk, hogy a javasolt nemzetgyűlés témája nem találtatott fontosnak.

 

     Nézzük, mi történhetett volna, ha létrejön a Nemzetgyűlés!

-Felszámoltuk volna a jelenlegi országgyűlést.

-Megszüntettük volna a de facto MAGYARORSZÁG nevű cégállamot.

-Megszüntettük volna a kormányzatot, a miniszterelnököt, és a köztársasági elnököt eltávolítottuk volna.

-Megkezdte volna maximum két éves munkáját az ideiglenes kormány, amely a társadalom felkészítésén túl az alkotmányozó nemzetgyűlésig vitte volna az ország ügyeinek felügyeletét, intézését.

-Felállt volna a Társadalmi Bíróság, amely vizsgálati fogságba helyezte volna az elmúlt 32 év minden olyan politikusát, oligarcháját, és közszereplőjét, akinél bűncselekmény alapos gyanúja merül fel.

 

     A szerveződésben részvevők segítségét ezúton is megköszönjük, és bízunk benne, hogy eljön az idő, amikor a társadalom tudatossági szintje több teret ad majd az önrendelkezésnek, mint a többpártrendszer értelmetlen választási színjátékának!

 
 


Levelezőlista


Archívum

Naptár
<< Január / 2023 >>