Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ami a médiából kimaradt:

szept-28-demonstracio-a-szabadsagert-1.jpg

Demonstráció a szabadságért

article preview

      A 2021. szeptember 18-i figyelemfelhívó demonstráción több ezer ember mondott nemet a Covid elleni (?) vakcinákkal történő kényszeroltásra. demonstracio-a-szabadsagert-1.jpg Az utcára vonuló tömeg azokat a százezreket is képviselte, akik bár nem tudtak, vagy nem mertek részt venni a tüntetésen, elutasítják a bizonytalan hatású és mellékhatású oltóanyagokkal való oltakozást, amit a kormányzat zsarolással, állampolgári szabadságjogaink korlátozásával próbál kierőszakolni. A magyar állam szolgaian átvette a gazdaságilag meghatározó nyugati államok intézkedéseit, elvárásaikat hűen teljesíti, ezért a demonstráció nem pusztán kormányellenes megmozdulás volt, hanem az ügyben a kormányzattal egy követ fújó ellenzék, és a teljes európai oltakozási koncepció egyértelmű elutasítása is.

      Jól érzékelhető, hogy az Covid intézkedések nem a járvány valódi megfékezését, hanem a társadalom sokadik megosztását szolgálják, de ezúttal nem faji és világnézeti síkon, hanem oltott és oltatlan állampolgárok között. Az állam a helyett, hogy az egészségügy több ezer éves vívmányait, az egészségügyi rendszerünk elsődlegesként való megerősítését, a hozzáértők hatalmas szellemi kapacitását fordítaná a védekezésre, egy olyan kísérletinek tekinthető védőoltás koncepciót fogadott el, amely súlyosan korlátozza eddig kivívott szabadságjogainkat. Az évszázadok alatt kiharcolt jogokkal ma már csak azok élhetnek, akik teljesítik a diktátumot, felvállalják a bizonytalan hatású oltóanyagokkal való oltakozást.

    A világra erőltetett - Covidra hivatkozó – „védekezési módszer” nem a vírus legyőzését, hanem a demonstracio-a-szabadsagert-2.jpgglobális átrendeződést gyorsította fel a nemzetközi piacoknak kiszolgáltatott nemzetállamok kárára, előmozdítva azok hanyatlását és felbomlását. Közvetlen rövid távú következmény: számos szolgáltatás – idegenforgalom, vendéglátás, fesztiválturizmus – csődje, egyelőre százezrek, de később minden bizonnyal milliók ellehetetlenülése. A pártok által megosztott, állampolgári szabadságjogaikban korlátozott, Covid-karanténba kényszerített társadalom számára az egyetlen kiút: a pártok felett álló nemzeti összefogás magyar érdekek és értékek mentén. 

     A szombati demonstráció mögött sem párt, sem mozgalom, sem mögöttes titkolt politikai szándék nem volt, egyedül a társadalmi elégedetlenség, és a gyökeres változás iránti igény. Tenni akaró egyszerű állampolgárok szervezték meg önmagukat közösségi médiák segítségével, megmutatva azt, hogy egyre növekszik a társadalmi öntudat. Az erőteljesebb önszerveződés ki tudja menteni a társadalmat a pártokrácia erőszakos és alacsony tudatszinten való gyámkodása alól. Igazi magyar összefogással igenis lehet komoly mondanivalót és koncepciót hordozó irányt mutatni, ezért szervezzük tovább magunkat, legyen a szeptember 18-i több ezres legközelebb már több tízezres tömeg!
                                                                                                                                        A demonstráció szervezői

 
 


Levelezőlista


Archívum

Naptár
<< Január >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31