Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AZ ÉLETED A TÉT !

A kormány hazugsága az életedbe kerülhet,- vagy ellenállsz, vagy mind belepusztulunk ! 

article preview

VÍRUS ÉS POLITIKA - ÁLL ELLEN A KÉNYSZERNEK ! 

tuntetes-becs-3.jpg

Itt már nem segít a "jogi út" !

Március óta küzdünk különböző jogi beadványokkal, közérdekű bejelentésekkel, petíciókkal, beadványokkal, felszólításokkal, alkotmánybírósági panaszokkal és feljelentésekkel: EREDMÉNYTELENÜL ! Próbálkozásainkat sorra lesöpörték! A PCR ek ellen beadott közérdekű panasz esetén nem azt vizsgálták, amit kifogásoltunk ! Az Ombudsmanhoz beadott panaszunk a POZITIV DISZKRIMINÁCIÓ ellen szólt, a válasz: "Kötelező" oltás esetén az alapjogok korlátozhatók ! DE HOL VAN ITT A KÖTELEZŐ OLTÁS? A kísérleti vakcinák az Európa tanács de a WHO szerint is ÖNKÉNTES ALAPÚAK A MAI NAPIG ! Ombudsmanunk szerint minden csak "ösztönzés"!  Adatigényléseinkre hazugsággal válaszolnak: " Az NNK / OGYEI nem rendelkezik az adattal " ! 

Az Alkotmánybíróság szerint sincs megkülönböztetés oltott és oltatlan között, mert "nem homogén csoport" tagjai között történik, és szerintük is mindez csak "ösztönzés" a "KÖZ" érdekében ! Az egészségügyisek oltásra kötelezése ellen beadott panaszokra a mai napig nem válaszoltak, mert HALASZTJÁK A DÖNTÉST ! Hogy tovább kényszeríthessen minket a kormány, azaz Orbán Viktor egy személyben, hiszen a folyamatosan fenntartott különleges jogrend okán egyszemélyes rendeletekkel "kormányozhat! Nemrég a rádióban elszólta magát, amikor közölte. MINDEN A TERV SZERINT HALAD ! DE KIÉ A TERV?????

Orbán és ismeretlen tettesek ellen beadott feljelentésünket az ügyész azzal utasította vissza, hogy "nem történt bűncselekmény", mert szerinte ezt ők korábban már megállapították! Az nem is érdekes, hogy ezzel hivatali és joggal való visszaélést követett el,mert  MEGTEHETI !?  Emellett nagyon sokan tettek feljelentéseket a "kormányszakértők" és kormánytagok  ellen,de EGYIKBŐL SEM LETT NYOMOZÁS ! Pár napja a Mi Hazánk tett feljelentést a kormánytagok ellen uszításért,- az eredmény borítékolható,örüljön mindenki, hogy nem vágnak vissza hamis vád, vagy rágalmazás miatt! 

Ugye, értitek !? MEGTEHETIK !? 

Előbb "csak" az alkotmányos jogainkat korlátozták a veszélyhelyzetre hivatkozva,majd az emberi alapjogokat, az emberi méltóság sem számít már! Mostanra odáig jutottunk, hogy már semmilyen jogunk nem maradt, a törvények mintha nem is léteznének, a hatalom azt csinál önkényesen velünk, amit csak akar, a polgármesterek és iskolaigazgatók, de a munkaadók kezét sem köti már a jog,nem számít sem a munkajog, sem a Btk,sem a polgári jog : 

MEGSZŰNT A JOG FENNHATÓSÁGA A CSELEKEDETEIK FELETT! 

NINCS TOVÁBB JOG ÉS TÖRVÉNYESSÉG ! MEGSZÜNTETTÉK !!!!!! 

HA NEM FOGUNK ÖSSZE ÉS ÁLLUNK ELLEN EGYSÉGESEN, AZ A GYERMEKEINK ÉS A MI ÉLETÜKBE FOG KERÜLNI ! 

EZ EGYETLEN MEGOLDÁS: A SZERVEZETT POLGÁRI ELLENÁLLÁS ! 

 

Részlet a cikkből: 

"Pár nappal korábban a családpárti, keresztény LifeSite nevű amerikai hírportál nagyinterjút közölt Dr. Michael Yeadon kutatóval, a Pfizer korábbi tudományos alelnökével, aki rettenetes jövőképet rajzolt a jelenleg zajló vakcinázási kampány mögött meghúzódó titkos szándékokról. Az írás az egyik legjelentősebb, amely a koronavírus világ-mizéria kirobbanása óta megjelent: hiteles, közérthető és eligazító erejű. Alább teljes terjedelmében közzétesszük.

A KORMÁNY ÚGY HAZUDIK NEKED, HOGY AZ AZ ÉLETEDBE KERÜLHET

 – Mire megy ki a “vakcinázás” és a “vakcina-útlevél”?

’Nézz ki az ablakon, és gondolkodj el: „miért hazudik nekem a kormányom ilyen alapvető dologról?” Mert szerintem a válasz az, hogy ezzel a módszerrel meg fognak ölni. Meg fognak ölni téged és a családodat."

................... olvasd tovább,mert az ÉLETED MÚLHAT RAJTA! 

 

 
 


Levelezőlista


Archívum

Naptár
<< Január / 2023 >>