Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bírósági Tárgyalások

birosag-1.jpg

Az Úr angyalának lesz szeptember 24-én tárgyalása, mert részt mert venni vírusdiktatúra ellenes tüntetéseken

article preview

 

cseh-zoli-2.jpg

https://ruszinkarpatalja.blogspot.com/2021/09/az-ur-angyalanak-lesz-szeptember-24-en.html

Cseh Zoli, a közkedvelt Anonymus, a vírusdiktatúra-ellenes tüntetések fáradhatatlan harcosa, aki önmagát kedélyesen csak az Úr angyalának nevezi, a következő sorokat juttatta el hozzám:

 "FELKÉSZÜLTSÉG ÉS FEGYELEM A SORSUNK URÁVÁ TESZ" 

Ez év első felében történt COVID-diktatúra ellenes demonstrációkon történt dokumentálás és bizonyíték szerzés közben, a rendőrségi intézkedések által, szabálysértési büntetéseket szabtak ki ránk! 
Így a különböző budapesti kerületek rendőrkapitányságain, a személyes meghallgatások során benyújtottam a már elkészült tanulmányokat. (lásd mellékelve) Az ügyek így mostanra eljutottak a bíróságig. 2021 szeptember 24.-én a Pesti Központi Kerületi bíróságon 5 szabálysértési tárgyalás lesz, egy napon belül. 
 
A konkrét esetekről és időpontjaikról az iratbetekintés után tudok tájékoztatást adni Lehetőség van, továbbá a tárgyalásokon való személyes jelenlétre, mint hallgató, vagy mint tanú.
Aki szeretne részt venni a tárgyalásokon, annak előtte regisztrálnia kell a bíróságon. Erről a későbbiekben adunk tájékoztatást. 
Tömegdemonstrációra a közeli római Colosseum romjainál lenne lehetőség! 
 
"Többet ésszel, mint erővel" 
 
 Üdv. : Che Zo Lee, anonymus, az Úr angyala
 
Kapcsolódó:
 
 
TISZTELT ÉRDEKLŐDŐK! 
 
Az idei évben a kormány a kitalált járványra hivatkozva korlátozta az alapvető emberi jogokat, hogy bevezethesse a fasisztoid-apartheid szokásokat és kontroll vakcinák által Kinához hasonló, hazugságon, félelmen alapuló börtönországot hozzon létre.
Az ez ellen bátran fellépő, igazságszerető embereket pedig a rendőrség által, irreálisan magas büntetésekkel sújtotta. 
Tavaly óta, a Covid terrort tudományos módszerekkel figyelem. Ezért ahol lehet, részt veszek és dokumentálom az eseményeket, hogy bizonyítékokkal alátámasztva bemutassam a média által elferditett igazságot. 
Több ügyben, több százezer forint pénzbüntetést szabtak ki rám emiatt. Az alábbi ügyek most jutottak el az első bírósági tárgyalásokig. 
Ezért szeretnék lehetőséget biztosítani az érdeklődőknek, az esetlegesen érintetteknek, hogy hallgató ként, tanú ként részt vehessenek a tárgyalasokon! 
 
Üdvözlettel, Che Zo Lee, az Úr angyala 
 

- A tárgyalásokra előzetes regisztráció nélkül is be lehet menni ! 

A helyszín: Bp III.ker Buda Square irodaház, fsz 8 as ajtó! A tárgyalások időpontjai : 
14.Szk.14.740/2021/4. (08:30), 14.Szk.14.026/2021/3. (10:00), 14.Szk.15.472/2021/2. (10:45), 14.Szk.17.109/2021/2. (11:30), 14.Sz3.17322/2021/2. (13:30)

 
 


Levelezőlista


Archívum

Naptár
<< Január / 2023 >>