Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Demonstráció hullám ország szerte

November 27-étől demonstráció hullám elkezdésére biztatjuk mindazokat, akik felelősséggel gondolkoznak az ország, és a saját jövőjüket illetően!

Jótanácsok, ismeretek a cikkben!

article preview

    November 27-én Debrecenben, Mohácson, Székesfehérváron, Törökszentmiklóson, Budapesten tartanak demonstrációt! A szervezők hívják, várják mindazokat, akik a saját, a családjuk, a közösségük, az ország jövőjéért akarnak tenni! Találkozzunk, szerveződjünk! Ezek a demonstrációk kiválóan alkalmasak arra, hogy megismerjük egymást, informáljuk a környezetünket, ébresszük az elnyomás alatt letargiába süllyedt embertársainkat, és hatékonyan szerveződjünk a településeken a népgyűlésekre, amelyek a márciusi Nemzetgyűlést készítik elő!

   Egy demonstráció bejelentése nem bonyolult, és bárki megteheti! Alapvető emberi jog, amely a gyülekezés, és a véleménynyilvánítás szabadságát teljesíti ki. A megfelelő létszám esetén a demonstrációt népgyűléssé lehet nyilvánítani. Felolvasva a Nemzetgyűlés tájékoztatóját -lásd honhír-NEMZETGYŰLÉS menüpont-, jegyzőkönyvben rögzítve az ebben található kérdésekre adott közösségi válaszokat, és kiválasztva a küldöttet, hatékonyan tehetünk a nemzeti önrendelkezés érdekében, amely megoldást jelent a vírusdiktatúra, az elnyomó globális hatalom, és annak magyarországi leányvállalata megszüntetésére, Hazánk függetlenné válására, felemelkedésére!

   Demonstráció bejelentés jogi tanácsok itt olvashatók!

Mire figyeljünk a demonstráció szervezésénél?

    A jelenlegi körülmények között az 500 főt nem haladhatja meg egy demonstráció létszáma. Ezt figyelembe véve javasoljuk, hogy szalaggal válasszuk le a demonstráció helyszínét, ahová valóban 500 embert engedjünk be, de hívjuk fel a figyelmet, hogy a szalagon kívül is gyülekezhetünk, mint közönség. A kívül gyülekezők, viszont -a szabályok szerint- nem jelenhetnek meg demonstratív jelleggel, ami azt jelenti, hogy zászlókkal, transzparensekkel nem gyülekezhetnek.

  A szervezőknek rendezőket kell kiállítaniuk, akiket például sárga láthatósági mellénnyel, vagy rendező feliratú karszalaggal, vagy kitűzővel kell megkülönböztetni. A rendezők figyelnek a demonstráció szabályainak betartására, az esetleges rendbontásokat verbálisan meggátolják, legrosszabb esetben fizikálisan is beavatkozhatnak, ha a helyzet azonnali megoldást kíván a demonstrálók testi, vagy vagyontárgyainak védelmében, de mielőbb a rendőrség segítségét kell kérniük az ilyen esetekben.

  A demonstráció anyagi támogatottságára a szervezők banki átutalást kérhetnek, azonban folyamatos kimutatással kezeljék a beérkező támogatásokat, és a demonstráció végén, ha pozitív a bevétel -azaz a költségeknél több támogatás érkezik-, javasoljuk a pénz további sorsával kapcsolatban a demonstráció esemény megjelenésében szavazásra feltenni, hogy mi legyen a közpénz további sorsa- pl.: szórólapok, újabb demonstráció költségei, transzparensek, média megjelenés finanszírozása, stb... A közpénzek nem magánosíthatók, a szervezők saját célra nem használhatnak fel belőle! Erre a bizalom, és a hitelesség megőrzése miatt ajánlott kiemelten odafigyelni!

   Az események hangosítása külön feladat. Amennyiben a demonstráció felszólalásokat tartalmaz, érdemes nagyobb hangosításról, esetleg kisebb színpadról gondoskodni.

10-50 fő esetén még akár egy komolyabb teljesítményű hangtölcsér is megteszi, 50-200 fő esetén érdemes az 5-600 wattos hangosítás, e fölött komolyabb, akár 1000 wattos, vagy annál erősebb hangosításra is szükség lehet.

   A felszólalókat ajánlott úgy megválasztani, hogy mondanivalójuk illeszkedjen, de ne legyen azonos, mert a program akkor lesz érdekesebb, ha minél többrétű, és több témát felölelő. Zenékben javasolt lehetőség szerint témához illő szövegű, hangulatú zenéket válogatni, de a borongós zenei válogatás nem lesz jó hatással, ezért inkább emelkedettebb szöveg, és hangulatvilágú összeállítást érdemes készíteni.

   A szervezők emelhetik a demonstráció színvonalát, ha akár csak hanghívásban, de ha technikailag lehetséges, akkor akár videó hívásban is kapcsolódnak más, azonos időben zajló demonstrációkkal.

  Az esemény meghirdetéséhez a közösségi oldalakat ajánljuk. Itt a röviden, de minden információt tartalmazó, inkább kép formájú hirdetést ajánljuk, amelyen mindenképp szerepeljen:

-a demonstráció címe,

-a kezdő, és a befejező időpontja -év, hónap, nap, óra, perc,

-a pontos helyszín,

-és egy két tőmondatban egy felhívás, vagy a tartalom -miért, mi ellen, mit kifejezve, hogyan...

 

Hamarosan frissítjük az oldalt az érkező videókkal, meghívásokkal!

2021. november 24. szerda este mohácsi demonstráció!

https://www.facebook.com/robert.ujvari.33/videos/597743574776463/

 
 


Levelezőlista


Archívum

Naptár
<< Január >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31