Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


EMBERTELEN EMBERKÍSÉRLET

karanten-1.jpg

Mi a helyzet most az egészségügyben? A szemünk láttára hullanak porba az emberek személyiségi jogai. Hogyan jár ma egy olyan orvos, aki tiszta szívű, igaz hitű, és orvosi esküjéhez hűen, lelkiismeretesen, az emberek egészsége, életük biztonsága az elsődleges a számára?

article preview

 

untitled-design-18.jpg

 

Nem lehet csak félinformációkra hagyatkozni! Nem célszerű szelektív módon mindig csak azt figyelni, és azt fontosnak tartani, ami megerősíti az örökölt és programozott elménk szerint helyesnek vélt nézőpontokat! Körültekintően és felelősségteljesen meg kell hallgatni mindent egy adott témával kapcsolatban, hogy a ránk zúdított, irányított információk ne vigyenek bele egy tudattalan, félelemben fogant automatizmus során hozott helytelen, vagy bizonytalan döntésbe! Meg kell tudnunk előzni, hogy a mindenkori irányító hatalmak feltételezett, tudatos manipulációja ne vezessen bele minket újra, meg újra tömegesen, sorozatban, visszafordíthatatlan, rendkívül nehéz, vagy akár végzetes élethelyzetekbe!

Nem elég csak odáig figyelni, hogy de jó, hogy van oltás! Arról is vannak már tapasztalatok, megfigyelések, hogy némely oltás mit okoz. Egy hitelt sem elég csak felvenni és felhasználni, arra is figyelni kell, hogy milyen feltételekkel kell azt később visszafizetni!

Senki sincs most könnyű helyzetben, bárhogyan is dönt, vagy nem dönt. Teljesen természetes, hogy egy ilyen pandémia érezhető feszültséget okoz közöttünk. A lecke fel van adva kivétel nélkül mindenkinek, de itt vagyunk egymásnak, egymásért, és ha akarunk, akkor rengeteget tudunk segíteni egymásnak!

Dr. Pócs Alfréd és Jakab István beszélgetése.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/embertelen-emberkiserlet-dr-pocs-alfred-jakab-istvan/

Ugyanez a Szövetkezet TV-n is megnézhető, ahol más híreket is meghallgathattok ! 

https://szovetkezettv.hu/movie/embertelen-ember-kiserlet/

 
 


Levelezőlista


Archívum

Naptár
<< Január / 2023 >>