Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Érvénytelen állam, vs. Civil ellenállás

Aláírás nélküli "bírósági" levelek, emberi jogok figyelmen kívül hagyása, érvénytelen állam, törvénytelen szervekkel. Mit lehet tenni? Marad az ellenállás, minden szinten!

article preview

       A következő -a képen látható- "bírósági végzést", ami felér egy fenyegetéssel, a mai napon kézbesítették. Kapnak rá választ is, bár már az is kétséges, hogy a levelezés túloldalán emberek vannak-e, vagy csak egy szoftver...

    Vannak néhányan, akiket a törvénytelen, és érvénytelen cégállam hasonló "ügyekkel" igyekszik megtörni. Remélhetőleg ez a cikk kitartást, és erőt ad számukra is a civil ellenállásra, és emberi jogaik meghátrálás nélküli megvédésére!

 

vegzes.jpg   Végzés.jpg

fenyegetes.jpg  Fenyegetés.jpg

 

A Válasz:

 

„Pesti Központi Kerületi Bíróság”

V/10. SZpá.26970/4. szám

 

Tájékoztatás

 

Tájékoztatom önöket, hogy a MAGYARORSZÁG nevű jogilag érvénytelen módon létrehozott cégállamhoz, és az önök "Pesti Központi Kerületi Bíróságnak" nevezett a jelzett cégállamba tartozó, és ezért jogilag érvénytelen szervezetéhez semmi közöm nincs. Az önök által feltételezett szabálysértés nem valósult meg, mert a szabálysértési törvény önök által közölt pontjai az érvénytelen 2012-es alaptörvény jogrendjében születtek, ezért jogi értelemben semmisek, valamint szembe mennek az Európai Unió járványhelyzettel kapcsolatos általános rendelkezésével, amely kimondja, hogy a közterületi maszkviselés elmulasztásáért nem lehet bírságot kiszabni, illetve a kiszabott büntetéseket semmisnek kell tekinteni.

Önöknek semmilyen jogalapja nincs ellenem sem ítéletet hirdetni, sem végrehajtást eszközölni, sem „elkövetőként” megnevezni, főleg egy olyan koncepciós eljárásban, ahol nélkülem megtartott tárgyaláson önkényesen, az emberi jogaimra való hivatkozásom teljes figyelmen kívül hagyása mellett hoztak törvénytelen döntéseket. Emberi jogaimmal élve, 2011. óta EMBER státuszba helyezkedtem, amit nyilvánossá is tettem a honlapomon –www.faber.eoldal.hu-, és aki a Magyar Köztársaság államban ráutaló magatartással rendelkezem létező állampolgársággal. Ennek az államnak, pedig önök nem jogos, vagy törvényes szerve, így semmilyen eljárási joguk nincs fölöttem.

 

Felhívom a figyelmüket, hogy a további zaklatásaik esetén a strassburgi Emberi Jogi Bírósághoz fordulok, mivel ezzel megsértik az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatában foglalt jogaimat, amelyek jelen esetben a következők:

 

19.cikk
Minden személynek joga van a vélemény és a kifejezés szabadságához, amely magában foglalja azt a jogot, hogy véleménye miatt ne szenvedjen zaklatást, és hogy határokra való tekintet nélkül kutathasson, átvihessen és terjeszthessen híreket és eszméket bármilyen kifejezési módon.


20.cikk
1. Minden személynek joga van békés célú gyülekezési és egyesülési szabadsághoz.
2. Senkit sem lehet valamely egyesületbe való belépésre kőtelezni.

 

     Amennyiben ezt figyelmen kívül hagyják, és törvénytelen módon a de facto rendőrségnek nevezett, ám szintén érvénytelen, és így jogtalanul működő alakulat felé végrehajtási utasítást küldenek, valamint törvénytelenül, emberi jogaimat a legsúlyosabban sértve megfosztanak a szabadságomtól, súlyos kártérítési követelést fogok eszközölni a nemzetközi emberi jogi fórumokon keresztül.

 

Fáber Károly

 

 

 
 


Levelezőlista


Archívum

Naptár
<< Január / 2023 >>