Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Háború, mint globális program

A hajnali robbanások a bevezető hangjai egy új világháborúnak, vagy fölösleges az aggodalom?

article preview

    Magyarország NATO, és Európai Unió tag. Orbán Viktor kijelentette, a magyarországi kormány -nem véletlenül nem magyar kormányt írtam- álláspontja azonos az európai állásponttal. A tőzsdék gyengülnek, az üzemanyag ár elszállt. Magyarország felvonulási területté vált. A NATO nyíltan támogatja az ukrán bábkormányt. Az orosz-amerikai külügyminiszteri találkozót még 22-én lemondták. A mainstream média pandémia félelemkeltő kampánya a háborús félelemkeltő kampánybawar-ukraine.jpg csapott át. Mindezek tükrében a legnagyobb kérdés, hogy az orosz-ukrán háború kiterjed-e először egy NATO-orosz, kínai, iráni szembekerülésre? A választ csak a globális hatalom háttérben tevékenykedő ügynökei adhatnák meg, viszont a mi szintünkön csak a bizonyos információk párosításával kialakult válaszra lehetünk képesek.

 
 
    A tények azt mutatják, hogy a nyugati típusú kapitalista, fogyasztáscentrikus, cégállami rendszer kudarca, az energiaigény jelenlegi globális módszerekkel történő kielégíthetetlensége, a hulladékkezelés tarthatatlansága, a fizikális fedezet nélkül sodródó léggömbbé váltletoltes.jpeg pénzügyi rendszer, és a mind nagyobb tömegű nemzetközi fogyasztói szemléletű tömegek lineárisan növekvő luxusigénye tarthatatlan állapotot idéz elő. Gazdasági megoldás nem igen létezik, a bolygó épségét megőrző, de a civilizált életkörülményeket is biztosító állapot elérésére. A világot irányító oligarchák ezért azt a megoldást választják, ami nekik nem fáj, de a hatalmi és pénzügyi pozíciójukat sem fenyegeti. Kémiai, biológiai hadviselés után elővehetik a régi bevált háború címzésű receptet.
 
 
    Hazánk sem kivétel ez alól, mivel a több párt rendszer, és annak kényszer törvényei alá szorított, átprogramozott tudatú társadalom, ha néha fog összeszorítva is, de teljesíti az elvárásokat, az előírásokat. A második világháborúban még drogokkal vették rá a katonákat, hogy pusztítsanak, ma már elég lesz a média tudatformáló megdolgozó technikája. A háború főszereplői elkezdték a szerepüket, az emberiség túlélői, pedig vagy a szerencsések, vagy a tudatra ébredők, és a globális „megoldásokat” határozottan elutasítók lesznek.
 
 
    A tombolás előtt az utolsó percben, még egyetlen lehetőségünk maradt: kilépve a globális szerződésekből, semleges, független állammá nyilvánítva magunkat a béke szigeteként fennmaradni. A többségi társadalom -amint ezt az elmúlt évek során a járványhelyzet című népi melodrámában megtapasztalhattuk- képtelen erre az önmentésre, de a tudatosult emberek ébresztő tevékenysége adhat még némi reményt.
 
 
 
 


Levelezőlista


Archívum

Naptár
<< Január / 2023 >>