Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hazaárulás megvalósítva!

Az oligarcha bűnszövetségben követte el, de mindenki hallgat. Minden mindegy?

 

article preview

      BTK 258. § (1) Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntett miatt öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást
a) súlyos hátrányt okozva,
b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával,
c) háború idején vagy
d) külföldi fegyveres erő behívásával vagy igénybevételével
követik el.

(3) Aki hazaárulásra irányuló előkészületet követ el, egy évtől öt évig, háború idején két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

 

     Ennek tudomásul vételével tekintsük át, hogy a „MAGYARORSZÁG kormányának" nevezett oligarcha mely főbb esetekben követte, vagy követi el ezt a bűncselekményt!

 

-Teret enged, jogot, és hatóságot biztosít mindazoknak a külföldi bankoknak, amelyek uzsoraszerződésekkel magyar embereket fosztanak meg az otthonaiktól.

-A multinacionális cégeknek anyagi támogatást, kedvezményeket biztosít a magyar vállalkozásokkal szemben.

-Környezetpusztító, egészség-, és életveszélyes technológiát telepítő, a magyar munkaerőt olcsóbb külföldivel helyettesítő gyárak létesítését szorgalmazza, támogatja –lásd: legutóbbi: akkumulátor üzemek telepítése.

-Ellenőrizetlen, ismeretlen hatású külföldi, egészség- és életveszélyes készítmények felvételére kötelezi a lakosságot –lásd: Covid oltások.

-Hűtlen kezeléssel, az EU-ból visszaérkező pénzek felelőtlen, és tudatos elherdálásával gazdasági csődbe dönti az országot.

 

 

       A tények egyértelműek. A kérdés, vajon tisztában vannak-e vele az ügyészek, a bíróságok, a rendőrség, és más hatóságok, hogy mindezek tudatában már hivatalból el kellett volna kezdeniük a vizsgálatokat, és minimum le kellett volna tartóztatniuk az elkövetőket?

 

 

     BTK 263. § (1) Aki hitelt érdemlő tudomást szerez arról, hogy alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása, alkotmányos rend elleni szervezkedés, lázadás, rombolás, hazaárulás, hűtlenség, az ellenség támogatása, kémkedés, szövetséges fegyveres erő ellen elkövetett kémkedés, kémkedés az Európai Unió intézményei ellen készül, vagy még le nem leplezett ilyen bűncselekményt követtek el, és erről a hatóságnak vagy az állam illetékes szervének, mihelyt teheti, nem tesz feljelentést, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

 

     Ez a paragrafus teljesen világosan megfogalmazza, mi a kötelessége annak, aki érti, megérti, hogy a fentiek alapján megvalósult a hazaárulás bűncselekmény. A Hon Hír ezek alapján kezdeményezi a „MAGYARORSZÁG kormánya” néven elhíresült csoportosulás mielőbbi feljelentését! Bízunk benne, hogy a feljelentést támogatni fogják mindazok, akik sértettjei voltak, vagy akik a körülmények alakulása miatt sértettjei lesznek a bűnszövetkezet tevékenységének!

 
 


Levelezőlista


Archívum

Naptár
<< Január / 2023 >>