Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jöhet a zombi apokalipszis?

Bármennyire is furcsa, az USA készült vészforgatókönyvvel a zombi apokalipszis esetére. Vajon csak fikció ez az esemény?

article preview

A Pentagon 2011-ben hozta nyilvánosságra a CONPLAN 8888-11 című dokumentumot. A közpénzből finanszírozott tervezet sokak megdöbbenésére egy olyan eshetőséget vesz alapul, amelyet addig csak a filmek izgalmat keltő kitalációjának tulajdonítottak. 

A jelenlegi Covid oltások összetevőit megvizsgáló orvosok arra a következtetésre jutottak, hogy a felismert komponensek már önmagukban képesek lehetnek az agyban olyan elváltozásokat okozni, amelyek hosszabb távon viselkedési anomáliákat okoznak. Természetesen az analízis nem terjedhetett ki az összes összetevőre, de az is bizonyságot nyert, hogy az anyag bizonyos sugárzásokra például fényjelenséggel reagál. Az mrns - mRNA-  génmódosító anyagról egyelőre csak annyi ismert, hogy a feltalálója Dr Robert Malone kijelentette, a technológiát még az állatkísérletek fázisában elvetették a magas halálozási szám miatt. 

Mára mindenki ismeretségi körében számos olyan ember található, akik a harmadik oltás felvételét követően ismeretlen, vagy ismert egészségi problémákat tapasztalnak magukon. Ezek legenyhébb ismérvei közé tartozik a hirtelen fogyás, a légzőszervi megbetegedések, kisebb-nagyobb trombózisok, és bizony a cikk elején már vázolt viselkedés, illetve memória változások, zavarok. 

Okkal felmerül a kérdés tehát: ha az Egyesült Államokban sokmilliós közpénzből lényegesnek tartottak egy tömeges viselkedészavar elhárítására komplett intézkedési tervet létrehozni, akkor ez csak puszta véletlen? A válasz talán ott rejlik a vakcinák számozásában, talán ott rejlik a vélhetően mesterségesen létrehozott vírusban, és annak megújított mutánsaiban, vagy egyszerűen még meg van bújva az oltásokat felvevők központi idegrendszerében, valahol mélyen várva az aktiváló sugárzást, vagy újabb oltóanyagot.

 
 


Levelezőlista


Archívum

Naptár
<< Január / 2023 >>