Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megvalósul a totális állam!

 A jogszabályok erdejében veszélyes fenevadak mozognak! A "minden hatalom a népé" hamarosan egy kiüresített fogalommá válik...

article preview

   2021. novemberében Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter benyújtott egy törvény javaslatot az országgyűlés elé, amelyet az ott ülő képviselőként ismert személyek megszavaztak. A 2021. CXL. Törvény így még ebben az évben megjelent a Magyar Közlöny 235. számában.

 

     A törvény eredményeképp a honvédség akár tűzparanccsal bevethető olyan magyar állampolgárok ellen is, akik nem valósítják meg a hatalom megdöntésére az erőszakos jelleget, hanem például kísérletet tesznek az úgynevezett „alkotmányos rend felforgatására”, vagy más békés, de a hatalomnak nem tetsző demonstráción vesznek részt. Más kérdés, hogy jelenleg Magyarországon nincs érvényes alkotmány, így annak „rendje” sem lehet.

   A honvédség tűzparanccsal történő bevetéséhez az új törvény értelmében már nem szükséges a köztársasági elnök, és a honvédelmi szakértőkből, és szakemberekből álló bizottság támogatása, hanem akár a kormány, akár a miniszterelnök saját hatáskörében elrendelheti ezt.

 

    Látható, hogy a nemzetközi pénzhatalom kezében lévő bank-, és pénzrendszer, a kormányzat kezében összpontosuló, és érdekeit a jog elé helyező jogalkalmazó szervek, a kétharmados többség miatt a kormány fennhatósága alá került törvényhozás után a fegyveres erők fölötti teljes rendelkezés megvalósulását követően kijelenthető, hogy a jelenleg kormányzatként ismert csoportosulás megvalósítja a hatalom kizárólagos birtoklását. A hatalom kizárólagos birtoklása ellen, pedig tudjuk, mindenkinek nem csak joga, hanem kötelessége is bármely eszközzel fellépni.

   Az új honvédelmi törvény 2023. július 1-én lép hatályba. Ha engedjük, ez lesz a totális állam megvalósulásának dátuma. Megvárjuk?

 

     A témáról részletesen a videóban Szabó Sándor rendvédelmi szakértő beszél.

 
 


Levelezőlista


Archívum

Naptár
<< Január / 2023 >>