Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerveződés ország szerte

A Nemzetgyűlés tájékoztatójának terjesztése, és a népgyűlések szervezése már időszerű. Ezekhez szolgál segítségül a letölthető meghívó, és a cikkben olvasható néhány jótanács.

article preview

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy az eltelt időszak alatt ország szerte többfelé létrejöttek a Nemzetgyűlés tájékoztató anyagával kapcsolatos szórólap csomópontjaink. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb település 50-60 kilométeres körzetében, vagy épp a településen elhelyeztünk nagyobb tételű tájékoztatót. Kérünk mindenkit, aki a településén szórólapozással segíteni tudja a Nemzetgyűlés szervezését, jelentkezzen elérhetőség, és név megjelölésével a Nemzetgyűlés szervező-levelező e-mail címén: nz1info@protonmail.com , és tájékoztatjuk, hol tudja hozzá legközelebb átvenni a szórólapokat!

 

Természetesen a honlapunk Nemzetgyűlés menüjéből letölthető tájékoztató nyomtatásával, fénymásolásával, és azok terjesztésével is köszönettel fogadjuk a segítséget! A szórólapozással, illetve az eseménnyel kapcsolatban nincs szükség az erőnk feletti teljesítményre! Legtöbbször azt javasoljuk, hogy találkozzanak barátaikkal, ismerőseikkel, és egy beszélgetés során adják át a szórólapot, illetve az utcájuk házainak postaládáiba dobják be egy olyan napon, amikor épp nem a reklámanyagokat terjesztik.

A beszélgetések lehetőség szerint, és egyetértés, érdeklődés esetén terelődjenek abba az irányba, hogy vajon ki lenne alkalmas küldöttként képviselni a települést, illetve, hogy hogyan, mikor, és hol lehetne összehívni a népgyűlést! Érdemes megszabni egy nem túl távoli, de nem is túl kései időpontot, amikorra a népgyűlést felszervezhetik!

 

Segítségként e cikk alatt, valamint a NEMZETGYŰLÉS menüben is letölthetővé tettünk egy nyomtatható, és alkoholos tollal kitölthető népgyűlés meghívót, amelyet a településen kiragasztva, kézbe adva, vagy postaládákba eljuttatva hírt adhatunk a többi lakos számára.

Ha olyan kérdéseket tennének fel az érdeklődők, amelyre nem tudunk válaszolni, javasoljuk, hogy ajánlják figyelmükbe a HonHir –www.honhir.hu- honlapot, ahol alapos, és érthető magyarázatokat találhatnak!

 

Reméljük hasznos javaslatokkal, és anyagokkal tudtunk szolgálni a szerveződéshez, amihez mindannyiunk érdekében sikereket kívánunk! Találkozzunk március 12-én a Nemzetgyűlésen!

Letölthető népgyűlés meghívó - jpeg.

 
 


Levelezőlista


Archívum

Naptár
<< Január >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31