Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TÉNYLEG ELKEZDŐDÖTT?

menet-jaszai-terre-lefele.jpg

 TÖRTÉNELMI JELENTŐSÉGŰ TÜNTETÉSEK ZAJLOTTAK A FŐVÁROSBAN

article preview

    publicisztika                                                 

ezaleny-768x512.jpeg

Az alulról szerveződő megmozdulásokon nem a kormány- és nem is a rendszerváltás, egyenesen korszakváltás a cél; olyan minőségi ugrást hozó iránytűkkel, mint a Yotengrit és a biologika… Ezzel együtt nagyon erősen jelen vannak ez ellenségképek, és kevesebb szó esik a célokról – vajon tudjuk-e tudatosabb szintre vinni az eseményeket annak érdekében, hogy valóban meg tudjuk emelni az egész magyar nemzetet?

Az írásom célja a támogatás. Elsősorban azért, mert jómagam is a GYÖKERES ÉS TELJES VÁLTOZÁSÉRT dolgozom Magyarországon és a Föld nevű bolygón, immár közel 20 éve, a célunk tehát közös. És azért is, mert kívülről nem lehet okoskodással megemelni, teljesebbé tenni valamit, kizárólag akkor, ha beleszállunk mi is, szeretettel, bizonyos szintű azonosulással, és igyekszünk jó irányba vinni.

Érdemes leírni tényszerűen, mi zajlik. Immár több tüntetés is megvalósult az utóbbi hetekben – a legutóbbi szeptember 17-én a „Demonstráció a Szabadságért” elnevezést viselte a fővárosi vonuláshoz csatlakozásra buzdító videó alapján, egy kerületi újság beszámolója szerint több ezres volt -, a fennálló hatalom távozását követelve és az ország teljes megújulását, döntő változásokat kitűzve célként. A jelentős mennyiségű embert megmozgató gyűlések létrejöttét az tette lehetővé, hogy számos eddig egymástól elkülönült, kislétszámú és nem hatékony kezdeményezés az együttműködés útjára lépett. Ennek megfelelően az egyik jelszava a gyűléseknek az egység, és a résztvevők egységre hívnak minden magyart.

Egységre hívnak minden magyart

A tüntetéseken elhangzott beszédek alapján a résztvevők a mai politikai elit teljes lecserélését követelik, pártállástól függetlenül, „az összes párt távozását a Parlamentből”. Ennek megfelelően nem csupán kormányváltást akarnak. Ugyanakkor ezen túlmenően nem csak a rendszerváltást, hanem egyenesen a korszakváltást jelölték meg célként. Ennek eszköze, vagyis a megoldás a jelen helyzethez a tüntetők szerint a visszatérés a Szent Koronához, és az alkotmányozó nemzetgyűlés összehívása, a jogfolytonosság helyreállítása. Szintén kiemelt elem a koronavírushoz való viszonyulás, élesen elutasítják az oltatlanokat sújtó hátrányos megkülönböztetést, és megjelenik a beszédekben az oltási kampány ellenzése, különösen az egyre fiatalabb korosztályok tömeges oltása miatti aggodalom. (A felszólalók között az első esemény programjában az Orvosok a Tisztánlátásért nevű szervezet képviselője is szerepelt.)

Egymás ellen helyett egymást kiegészítve és egymásért

Számos olyan elem feltűnt a beszédekben, amely a tudatossági ugrást követő új minőségű világhoz vezet. Az egyik felszólaló például az új magyar társadalmi felépítés alapjaként a rábaközi táltosok hagyatékát összegző Yotengritre hivatkozott – hosszasan idézve a leglényegesebb részeket – , amely a mellérendelő viszonyt biztosít, és az egymás ellen (egymás elnyomásából) élés helyett az egymást kiegészítő, egymást segítő viselkedési mintát érvényesíti országszerte.

Egy másik beszédben a biologika egyik hazai képviselője a jövőbeli magyar egészségügy számára adott irányt: az embert a test-lélek-szellem egységét szem előtt tartva vizsgálják és gyógyítják; a kezelések elsődleges célja az okok megszüntetése.

Amire évtizedek óta várunk: alulról szerveződő politikai erő

A mostani fejlemények történelmi jelentőségűek: egyrészt azért, mert előlép egy mozgalom, amely a korszakváltást tűzi ki a zászlójára. Teszi mindezt egy egyre gyorsuló korszakváltás kellős közepén, amely kérlelhetlenül lezajlik, eltiporva mindent, ami nem egyezik az isteni/természeti törvényekkel. Ez a feltartóztathatatlan változás kérdőre vonja az emberiséget, hogy egyáltalán akar-e létezni tovább a Föld nevű bolygón. És meghagyja azt az egyetlen egy megoldást, hogy tudatosan felvállaljuk ezt a korszakváltást, alkalmazkodva hozzá. Felvállaljuk ezt a hatalmas ugrást az újfajta minőségbe, a sokkal tudatosabb létezésbe, és közben szembenézünk a világunkra rátelepedett hét-nyolc rétegnyi hazugsággal. És felvállaljuk az igazságok kimondásával és az életünk gyökeres megváltozásával járó kényelmetlenséget.

A másik történelminek minősülő elem, hogy Magyarországon egy valóban alulról szerveződő, a magyarság tudatállapotát és akaratát közvetítő erő jelent meg a politikai palettán. Még ha egyelőre egy parányi pontként, de mégis ott van. Ez nem igazán volt jellemző az utóbbi évtizedekben, hiába szűnt meg immár 31 éve az ország katonai megszállása. Ha új politikai erő érkezik, legfeljebb ideig-óráig érezhető rajta a társadalmi akarat érvényesülése és érvényesítése; ehelyett sokkal inkább a pénzről, a műbalhékról és a fennálló művilág fenntartásáról szól, a teljes pusztulásba rohanó emberiség irányzatainak a kérdések nélküli betartásáról. Ellenségképek és kikiáltott bűnösök érkeznek minden mennyiségben minden párt üzeneteiben, korszakváltásról például viszont egy szó sem esik. Továbbá marad a politikusok és a nép közötti látótávon kívüli távolság.

http://szepmezo.hu/2021/09/23/a-korszakvaltasert-tuntetnek-budapest-utcain/?fbclid=IwAR12Yk-vDZ-O8kRSE9hNaxFSXmkKGvDYdpLyTBT4mFnTwBc8pG1H4K3P3jw

Hegedűs Gergely András
2021 szeptember

 
 


Levelezőlista


Archívum

Naptár
<< Január / 2023 >>