Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tudja, hogy az adóit jogtalanul vonják el?

Tudta, hogy a MAGYARORSZÁG Zrt. érvénytelen alvállalkozója a "Nemzeti Adó és Vámhivatal" 2004. óta jogtalanul vesz el öntől bármit is? Egy példa a zsaroló levéllel, és a rá adott válasszal.

article preview

Az alábbi "hivatalos" levél érvénytelen, a válasz jogi értelemben megállja a helyét. Kérdés, mi történik a jogtalan valóságban? A válasz megírója ezt teszi próbára.

nav-level-jpeg.jpg  NAV levél jpeg.jpg

 

Válasz a NAV hivatalos levelező rendszerében elküldve:

 

Tisztelt "Nemzeti Adó és Vámhivatal!"

Felismerve, hogy MAGYARORSZÁG egy nemzetközi cég leányvállalata lásd:
https://hir.ma/osszeeskuves-elmelet-2/magyarorszag-kormanya-valojaban-egy-bejegyzett-ceg-a-vilagbank-volt-jogtanacsosa-kitalal/190601
Felismerve, hogy a 2012/I-es törvény -"alaptörvény" - érvénytelen, és felismerve, hogy a "Nemzeti Adó és Vámhivatal" egy törvénytelen pénzbeszedéssel megbízott illegális szervezet, tájékoztatom önöket, hogy a 8350443396 iktatószámú, 2021. december 13-ára keltezett felszólító, és fenyegetést tartalmazó levelükben foglaltakat elutasítom.

Indoklás:
A fent leírtak szerint 2004. 11. 12-től kezdődően a Magyar Köztársaság megszűnt államként létezni, és az állampolgárokat a tájékoztatásuk, vagy az egyetértésük nélkül egy nemzetközi cégbe, az akkori MAGYAR KÖZTÁRSASÁG Zrt-be kényszer optálták. Ez kimeríti a megtévesztés és csalás bűncselekmény tényét. Ettől a dátumtól kezdve a "Nemzeti Adó és Vámhivatal" minden pénzbeszedési, eltulajdonítási, végrehajtási jogát elvesztette.

2012. január 1-vel a MAGYAR KÖZTÁRSASÁG Zrt a nevét az "alaptörvényként" elhíresült cégszabályzat nyilvánossá tételekor MAGYARORSZÁG Zrt névre változtatta, és a cégszabályzatban kivonta magát több állami jellegű alapszolgáltatási kötelezettség alól, mint például az egészségügyi közellátás, vagy a kötelező nyugdíj folyósítás. Miután a fennálló hatalmi struktúra de jure legalitás nélkül tevékenykedik de facto cégállamként, a hétköznapi emberek, akik már nem állampolgárként, vagy állampolgársággal rendelkezőkként léteznek, hanem alkalmazotti, közjószág állapotban, a megtévesztettségük révén továbbra is pénzeikkel támogatják a nem érvényes leányvállalatot, elsősorban az önök tevékenységétől való félelmükben.

Mindezeket felismerve a honlapomon is közzé téve : www.faber.eoldal.hu kinyilvánítottam, hogy EMBER-i státuszba helyeztem magam, és kérem, hogy mielőbb küldjék el számomra a 2004. november után tőlem a megtévesztésem révén jogtalanul elvont pénzeket, amelyeket félrevezető módon "adóként" neveztek meg!
Jelzem továbbá, hogy semmilyen kapcsolatban nem állok sem önökkel, sem az anyacégükkel -"MAGYARORSZÁG kormánya"-, ezért további felszólításaikat figyelmen kívül hagyom, és zaklatásnak minősítem, amelynek megismétlődései esetén rendőrségi feljelentést teszek önökkel szemben.

Felhívom figyelmüket, hogy a felszólító, és fenyegető levelüket, valamint ezt a válaszomat nyilvánosságra hozom a www.honhir.hu híroldalon.

Üdvözlettel:
Fáber Károly

 
 


Levelezőlista


Archívum

Naptár
<< Január / 2023 >>