Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tünődés és létkérdés

Úgy tűnik, egyre több háziorvos is elismeri, hogy az oltatlanoknak volt és méginkább van igaza, mert az oltottak körében dívik a hirtelen halál.

article preview
    Ők csak tudják...
Az enyémmel nemrégen elbeszélgettünk az utóbbi két év tapasztalatairól.
 
    Miután vannak, akik nem hívtak életre és nem neveltek gyereket, ők nem érthetik, mit élnek át azok a szülők, akik maguk oltatlanok, és tiszta tudattal szemlélik a világ történéseit, akik közül egyre többen el kell temessék a sok-sok áldozattal fölnevelt reményeiket, felnőtt, vakcinázott gyerekeiket. Az oltottaknak sem fáj kevésbé. Nem életszerű, hogy megbomoljon a természetes sorrend! Életellenes!
    Nem akarom a tudati teremtést ez irányban működtetni, azt remélem, hogy sokan vannak a szerencsések, akik csak placebót kaptak, mert hála Istennek jól vannak, de sose lehet tudni, hogy meddig, és hogy lesz- e valaha is még gyerekük, vagy pedig sterillé váltak. Vajon milyen egészségben nevelődik fel a két oltott oltatlan gyereke? Felnevelődik-e egyáltalán, bírja-e, hogy sztereóban kapja a tüskefehérjét? Az oltott gyerekek túlhalálozása kb.1600%.
 
    A fentiekre bizonyság az oltott CSOKosok kétségbe esett, de hiába való küzdelme vágyott, tervezett, de meg nem születő gyerekeikért. ...És indítják a teljes covid árvák örökbefogadását.
    Nem tudom, ki mennyire van képben az itthoni dolgokkal, de ha kérdeztek, még mindig legjobb tudásom szerint válaszoltam.
    Isten bocsássa meg ....
    Nem tudják, mit cselekszenek...
    Vagy ha tudják, méginkább rászorulnak a bocsánatra...
   Akik már csak a királyság idején akarnak külföldről hazajönni, lehet, hogy csak a következő életükbe érdemes azt tervezni? Káosz van, megosztottság, széthúzás, apátia és elkeserítő általános butaság. Elenyésző az elemző gondolkodásra képesek kicsiny hányada, a hazai mag magyarság lélekszáma már nincs talán egymillió sem.
De !
"Nem sokaság, hanem lélek, s szabad nép tesz csuda dolgokat!
Ez tette Rómát Föld urává!
Ez Maratont, s Budavárt híressé!
........
Ébreszd fel alvó nemzeti lelkedet! "
(Berzsenyi: A magyarokhoz!)
 
     A MATT, az UCC, az Alkotmányos Ellenállók, a Rendszerváltók, a Szabadság, a Népszuverenitás Mozgalmak, a királyságosok, a Szentkorona Értékrendet hirdetők, a Szerves társadalmat öko-falvakban építők, a MÖM, a Sorsfordítók, a Szkíta önkormányzatok, a hagyományokat éltetők és még sokan mások, majdnem mindenki EGY-ET akar: EMBERHEZ MÉLTÓ ÉLETET! A spirituálisok spirituális egységben.
Nem hatalmat, hanem a szeretet hatalmát gyakorolni! Ideje lenne azt keresni egymásban, mi az, ami összeköt, miben tudunk együttműködni! SENKI NEM AKAR KÖZÜLÜK MAGYARORSZÁGON AKKUMULÁTORGYÁRAKAT!
 
    Ha mindenki érti, hogy honvédelmi és életvédelmi létérdek, hogy együttműködjünk, akkor csak egy utolsó kérdésem van: KI LESZ AZ A VEZETŐ, AKI ELSŐKÉNT HÍVJA MEG A TÖBBIEKET az együttműködés stratégiájának kidolgozására? Ki lesz a LEG...? Melyik közösség tud olyan mértékű nyomást gyakorolni ezen elvárásával a saját élvonalára, hogy kikényszeríti és MEGLÉPIK, SZÍNRE LÉPNEK A VALÓDI NEMZETI ÉRDEKET KÉPVISELŐK?
Utána már aki nem társul velük, az önmagát buktatja le, lelepleződik.
 
     Ez most nemzeti bajnokság, ami világbajnoksággá kell kinője magát! PIÓ atya jóslata arra vonatkozik, hogy a magyaroknak feladta egy olyan, minden más nép/nemzetállam közössége számára másolható mintát adni, amivel visszaveheti az önrendelkezési jogát saját sorsa, jövője alakítása érdekében, ami által szabaddá válhat! Mert a legnagyobb társadalmi érték és érdek a szabadság!
A világ a szkíták, a szakák, a magyarok ébredésére és példaadására vár!
Izgalmasabb, mint a foci, rally....bármi.
 
 


Levelezőlista


Archívum

Naptár
<< Január / 2023 >>