Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Új Világrend! Kitaláció, vagy valóság?

Napjaink eseményei az emberiség számára sötét jövőt vetítenek elő. Vajon csak egy baljós sejtésről van szó, avagy egy ördögi terv elszenvedői vagyunk?

article preview

Ahol nagyon előbbre járnak a sátáni terv véghezvitelében: Ausztrália. Ausztrália: Mike Yeadon, a Pfizer volt tudósa csütörtökön publikálta a következőket:

 

 Az 5. szakaszhoz közeledünk, és a legtöbben még mindig azt hiszik, hogy visszatérünk a normális kerékvágásba? Út az új világrend felé…

 Henry Makowtól:

  1. fázis: Szimuláljanak egy fenyegetést és keltsenek félelmet! (2019. december – 2020. március) Hozzanak létre egy járványhelyzetet úgy, hogy öljenek meg több tízezer idős, beteg embert! Ezzel elérhető a megbetegedések, és halálozások számának növelése. Kezdettől fogva egyetlen megoldásként a védőoltásra kell utalni – azaz minden figyelmet a Covid-19-re összpontosítani!

      Eredmény: (majdnem) általános pánik…

  1. fázis: Tűnjön úgy, mintha védelmi intézkedésekre lenne szükség! (2020. március – 2020. december) Többszörös szükségtelen, túldimenzionált, szabadságot, emberi jogokat sértő, ésvakcina-halalos.jpeg alkotmányellenes kényszerintézkedés alkalmazása.  Ez a szakasz megbénítja a kereskedelmet és a gazdaságot. Figyeljék meg a többség behódolását és a lázadó kisebbség ellenállásának mértékét! Bélyegezzék meg a lázadókat, és hozzanak létre egy társadalmi megosztottságot! A programnak nem engedelmeskedő vezetőket zárják el a nyilvánosságtól, megnyilvánulásaikat tegyék nevetségessé! Büntessék meg az engedetlenséget! A PCR-vizsgálatok általánosítása. Ezzel létrehozható az esetek, fertőzöttek, betegek, kórházba kerültek és halottak számának összemosása, összetévesztése. Az összes hatékony kezelés kizárása, a halálozás növelése. Ezzel azt a reményt lehet kelteni, hogy az oltás, az egyedüli hathatós megoldás.

      Eredmény: (majdnem) általános pánik.

  1. fázis: Mutassanak fel egy megoldást, ami az egyedülinek kell, hogy tűnjön! (2020. december – 2021. június) Ingyenes oltóanyag felajánlása mindenkinek. Ígérjenek védelmet és az életet állítsák vissza a normális állapotba. A társadalom tudatába közvetítsék a lakosság immunizálási célját! Szimulálják a gazdaság részleges fellendülését! Az injekciók mellékhatásairól és halálozásairól szóló statisztikákat véletlenül se hozzák nyilvánosságra! Az injekciók mellékhatásait kommunikálják úgy, mintha az a vírus és a betegség „természetes” hatása, következménye lenne. Kezdjék el a köztudatba beszivárogtatni a vírus variánsainak fogalmát, mint a vírus természetes mutációját! Ezzel indokolják a kényszerintézkedések visszaállítását, fenntartását, figyelembe sem véve az átoltottság arányát! Az ellenszegülő egészségügyi szakembereket büntessék meg az oltáson kívüli, a terv szerint illegális gondozás és gyógyítás miatt!

      Eredmény: kétségek és árulás érzései az oltottak és oltatlanok között, csüggedés az

      ellenfelek soraiban.

  1. fázis: Erősítsék az oltottak, és oltatlanok megkülönböztetését, uj-vilagrend.jpg és az azonosításokra vezessék be az emberekre a QR-kódot! (2021. június – 2021. október) Tűnjön úgy, mintha az oltatlanok életébe belépő korlátozások csak az egyéni rossz döntésük miatt következne be! Oltási igazolvány (QR kód) kiszabása az oltottak jutalmazására, az ellenállók megbüntetése.  Teremtsék meg a kiváltságosok körét a többiekkel szemben! Kezdjék elvenni a munkához vagy tanuláshoz való jogot, és az ingyenes alapszolgáltatásokat a nem oltottaktól! A PCR tesztekért fizetési kötelezettség előírása a nem oltottaknak.

      Eredmény: a digitális ellenőrzés első szakasza, az ellenfelek elszegényítése

  1. fázis: Káosz és hadiállapot létrehozása. (2021. november – 2022. március) A fokozatosan beálló áru- és élelmiszerhiány felhasználása a lázadások, forradalom.jpgés a polgárháborús helyzet gerjesztéséhez. Ez a reálgazdaság megbénulását, gyárak, üzletek bezárását okozza majd. Emelkedjen a munkanélküliség, amely a városi önellátásra nem berendezkedett lakosság feszültségét gerjeszti majd. Tegyék folyamatossá az újabb oltásokat, az időseket, a betegeket folyamatosan likvidálják, és ezt statisztikailag igazoltan a vírussal, az át nem oltottakkal hozzák kapcsolatba! Erre hivatkozva vezessék be a kötelező védőoltást! Erősítsék a félelmet a vírus különböző, és egyre halálosabb variánsaitól, az újabb megbetegedésekért, a járvány terjedéséért, az újabb variánsok megjelenéséért, az egészségügy teherbírásának összeomlásáért, a gazdasági hanyatlásért tegyék felelőssé a nem oltottakat! Az ellentmondó vezetők, személyek letartóztatása a közveszély okozására hivatkozva. Digitális identitás kényszerítése mindenkire (QR-kód): születési anyakönyvi kivonat, személyazonosító okmány, útlevél, jogosítvány, egészségbiztosítási kártya…  Hadiállapot létrehozása az ellenzők végső legyőzésére.

      Eredmény, a digitális vezérlés második szakasza. Az ellenfelek bebörtönzése vagy eltávolítása.

  1. fázis: Töröljék az adósságokat és szüntessék meg a fizikális pénzt! (2022. március – 2022. szeptember) Ez kiváltja a gazdasági, pénzügyi és tőzsdei összeomlást, a bankok csődjét. A vilag-hatalom.jpglakosság megtakarításai megsemmisülnek, a társadalmon belüli fizetőeszközben mérhető anyagi viszonyok egyenlősülnek. Ebben a helyzetben megmentő lehetőségként aktiválják a „Nagy visszaállítás” ( big reset) funkciót! Töröljék a lakosság adósságait és töröljék a hiteleket! Kötelezzék a „digitális pénztárcát”, azaz a központi felügyelet alatt álló egyéni bankszámlákat! A bankszámlákra érkező utalások biztosítsák a megélhetést, de erre csak akkor legyen jogosult bárki is, ha minden ingatlanját fedezetként teszi meg –ingatlanok lefoglalása. Féléves vagy éves oltási kötelezettség állandósítása. A Codex Alimentariuson –élelmiszerek összetevőinek mesterséges meghatározása- alapuló élelmiszer adagolás, és étrend előírása. Az intézkedések kiterjesztése a feltörekvő országokra is.

      Eredmény, a digitális vezérlés harmadik szakasza. A nemzetközi egységesítés, irányítás, és ellenőrzés kiterjesztése az egész bolygóra.

 
 


Levelezőlista


Archívum

Naptár
<< Január / 2023 >>