Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Utóhatás

Meghívóval kiegészült cikk!

article preview

      November 9-én 11 órától kezdődik az újpesti Könyves Kálmán Gimnázium szomszédságában az Oltások után bekövetkező nemkívánatos egészségügyi események Facebook csoport szervezésében egy demonstráció – adta hírül a Napi Téma.  Az eseményen megemlékeznek Debreceni Ákosról (17), és Nagy Petráról (14), a két fiatal diákról, akik bizonyíthatóan az oltás következtében vesztették életüket. Felnőttek, sportolók, sportedzők beszélnek majd azokról a nemkívánatos változásokról, ami az egészségügyi állapotukban állt elő az oltások utóhatása miatt. Szó lesz továbbá a kötelező gyerekoltásokról, és azok következményeiről is.

 

 

      Ifj. Robert F. Kennedy sztárjogász, és a Children’s Health Defence oltásellenes mozgalom tagjai is kiemelt vendégként a felszólalók közt szerepelnek. Hazai felszólalók közt lesznek: Dr Pócs Alfréd, Dr Tamasi József orvosok, Gedeon Zsolt futóedző, és sokan mások. Az esemény szervezői kérik, hogy akinek lehetősége van, vigyen magával egy képet olyan oltásáldozatokról, akik hozzájárulnak, illetve akiknek a hozzátartozói hozzájárulnak a képek nyilvános bemutatásához.  

Olgtáskárosultak tüntetés.JPG

olgtaskarosultak-tuntetes.jpg

 

Hands Off Our Children – El a kezekkel gyermekeinktől!
Közös fellépésre szólít a Children's Health Defense európai szervezete
Meghívó

Egy közösségi estére
Kedden, November 8-án, 17.00-21.00
Vendel Konferenciaközpontban
(1096 Budapest, Vendel utca 11.)


A konferencián való részvételre a helyek száma korlátozott.
Ezért a részvételi szándék jelzését kérnénk e-mailben a következő címre:
eniko_szatmari@yahoo.com
———


Mondjunk megálljt a mRNA génalapú kezelésekre!
Ahol kockázat van, ott választási lehetőségnek is lenniekell, mindenki számára!


     Az Európai Bizottság és az EMA a COVID-19 "oltások", más néven génterápiás kísérleti kezelések egyik általános engedélyezését (SMA) a másik után nyomja át a rendszeren. Drámai, hogy már a 6 hónapos csecsemőket is „oltani” akarják. Egyre több adat kerül napvilágra, amely egyértelműen bizonyítja az “oltások” szükségtelenségét és a "bevallottan hatástalan vakcina" okozta károsodásokat, haláleseteket. Ma már jó néhány országban be is tiltották ezeknek a génalapú szereknek az engedélyezését, többek között a beszerzési és engedélyezési eljárásokkal kapcsolatos botrányos leleplezések felszínre kerülése miatt.

 

     E leleplezések bármelyike – de akár egyetlen egy is – elegendő alapot szolgál az úgynevezett oltások azonnal leállításához, és nyilvános vizsgálat indítását követeli a feltételezett bűncselekmények ügyében.
Megdöbbentő, hogy az EMA CHMP nemrégiben írta alá a Comirnaty és a Moderna COVID-19 "oltásoknak" a 12 éves és annál idősebb korúakra vonatkozó általános forgalomba hozatali engedélyét (SMA). A Comirnaty és a Spikevax alkalmazásának kiterjesztésére a hat hónapos kortól benyújtott ajánlás elbírálása már folyamatban van. A hivatalok e súlyos hanyagsága felháborító, mivel a sérülések és halálesetek száma drámaian növekszik a COVID-19 „ellen beoltott" fiatalabb gyermekek körében is. Sokszor elhallgatott tények által és tudományosan egyértelműen bizonyított, hogy a COVID nem jár jelentős veszéllyel ezen korosztályok számára.


     Ez a bonyolult hazugsághálózat nem folytatódhat tovább - meg kell védenünk az ártatlan gyermekeket és a gyengéket – azokat is, akik nem tudnak kiállni a saját érdekük mellett.
Az Európai Bizottság által most közzétett, "Az EU válasza a COVID-19-re: felkészülés 2023 őszére és telére" című terv egyértelműen jelzi, hogy már a folytatást tervezik – cselekedni kell most a további szenvedés és károsodások megelőzése érdekében!
A Big Pharma, a gyógyszergyártók és fejlesztők hatalma és befolyása nem egyik napról a másikra jött létre. A Children's Health Defense szervezete ifj. Robert F. Kennedyvel az élen, valamint sok más csoport és egyén küzd azért, hogy feltárja a korrupciót és az ellentmondásokat, a gyógyszergyártók érdekszövetsége által korrumpált (ál)tudományos tevékenységekkel, az eszközzé és bűnrészesé vált közintézményeink, közképviseleteink működésével együtt.


     Mi, a Children's Health Defense európai szervezete, cselekvésre szólítunk. A nyilvánosság elé kell tárnunk a tényszerű, független értékelést és átláthatóságot kell biztosítanunk. Elsőként meg kell szüntetnünk a cenzúrát, amely teljesen elfogadhatatlan a még érvényben lévő demokratikus társadalmi megállapodásaink értelmében is, és az emberi jogok által is körülbástyázott szabadságunk veszélyes csorbítását jelzi.

 

 

Program:
17.00 Köszöntő Noll-Szatmári Enikővel, Győrffy Orsolyával.

17.15 Globális kilátások
Mary Holland, a Children's Health Defense elnöke, USA
17.30 Európai kilátások
Győrffy Orsolya, megbízott ED CHD Europe
17.45 Az mRNS-gén alapú injekciók
Michael Palmer, MD (zoom)
18.00 Tanulságok a múltból
Meryl Nass, MD


Szünet


18.30 Összefoglalók a régió, Magyarország és Horvátország aktuális helyzetéről
Dr. Tamasi József és más meghívott vendégek

19.00 Panelbeszélgetés: Hogyan jutottunk ide?

Mary Holland vita indító könyv összefoglalója : Az oltás tudomány és mítosz; Teknősbékák a végtelenségig címmel

Moderátor: dr: Taylor Hudak, újságíró
 
Sok szeretettel várunk minden érteni és tenni vágyó érdeklődőt!

 
 


Levelezőlista


Archívum

Naptár
<< Január / 2023 >>