Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vigyázat! Új trükk az oltás zsarolásban!

A munkáltatók új trükkel próbálkoznak a dolgozók oltás zsarolása kapcsán!

article preview

    A napokban értesültünk az egyik legalattomosabb munkáltatói trükkről, amellyel egzisztenciális zsarolással, a felelősséget lerázva és tovább tolva magukról oltáskényszerbe taszítják a munkavállalókat.

    A minden munkakörben kötelező munkaalkalmassági orvosi vizsgálat során, bár ha a dolgozó egyébként a munkája maradéktalan ellátása szempontjából teljesen egészségesnek bizonyult is, a vizsgálatot végző "orvos" csak akkor tölti ki az alkalmasságot bizonyító egészségügyi bejegyzést, ha a dolgozó felveszi az "oltásként" elhíresült kísérleti stádiumban lévő, és számtalan esetben súlyos megbetegedést, és halált is okozó vegyszert. A "módszer" látszólag védhetetlennek tűnik, és aki nem akarja elhagyni a munkáját, ezáltal létbizonytalanságba zuhanva, nincs más választása, mint alávetni magát olyasminek, aminek teljesen bizonytalan következményei lesznek, és amit eddig sem akart megtenni.

    A megoldást az alábbi hivatkozásra kattintva, a zsarolást kényszerítő "orvos" számára kitöltésre átnyújtott dokumentum jelentheti:

Az alábbi dokumentum csak Word szövegszerkesztőt tartalmazó telefonon, vagy számítógépen nyitható meg!

Orvosi nyilatkozat foglalkozás egészségügyi vizsgálatról.doc

Vigyázzon az egészségére, ne engedjen a hatalom zsarolásának, védje az életét!

 
 


Levelezőlista


Archívum

Naptár
<< Január / 2023 >>